Hlavní obsah

Nehoda dvou kamionů zastavila dálnici D2 u Brna

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Brno

Nehoda dvou kamionů zastavila v úterý krátce po poledni dálnici D2 na 6. kilometru ve směru na Brno. Dva lidé se zranili, jednoho z řidičů hasiči vyprošťovali. Řidiči z dálnice sjíždějí na exitu 11 Blučina.

Nehoda na dálnici D2Video: Policie ČR

 
Článek

Nehoda se stala přibližně na úrovni Rebešovic. Mluvčí záchranné služby Michaela Bothová uvedla, že záchranáři na místě ošetřili dva pacienty. Jeden se zranil lehce, záchranáři ho na další ošetření převezli do fakultní nemocnice v brněnských Bohunicích.

Druhého z řidičů hasiči nejprve museli vyprostit. Bothová uvedla, že záchranáři jej ošetřovali už v průběhu vyprošťování. „Pacienta jsme do nemocnice v brněnských Bohunicích letecky transportovali s těžkým zraněním,” uvedla Bothová.

Ze sjezdu 11 lze pokračovat do Brna dvěma směry, a to nejsnadněji na Blučinu, Rajhrad a souběžnou „vídeňskou” dálnici. Variantou však je i jet na Měnín a směrem na brněnské Tuřany. Web Dopravniinfo.cz odhaduje, že by omezení na dálnici mohlo skončit kolem 15:00.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám