Hlavní obsah

Tom Hanks potěšil chlapce s aktuálně nejsmolnějším jménem na světě

Novinky, nčs

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Své jméno má osmiletý australský chlapec Corona De Vries rád, s šířením epidemie koronaviru se mu ale kvůli němu začali vrstevníci smát. Svěřil se s tím v dopise slavnému herci Tomu Hanksovi a ten mu poslal slova útěchy.

Jsi můj přítel, napsal Tom Hanks chlapcovi, kterého šikanují kvůli jeho jménu CoronaVideo: Novinky/Reuters

 
Článek

Hanks sám se koronavirem nakazil, prodělal onemocnění covid-19 a nyní pomáhá s výzkumem vakcíny. Chlapce ale zaujal i tím, že propůjčil hlas Woodymu, hlavnímu hrdinovi animovaného filmu Toy Story: Příběh hraček.

„Slyšel jsem, že jste se s vaší ženou nakazili koronavirem. Chtěl jsem se zeptat, jestli jste v pořádku,” napsal Hanksovi chlapec z Queenslandu.

Foto: Profimedia.cz

Tom Hanks s manželkou Ritou Wilsonovou

Dodal, že ačkoliv má svoje jméno rád, setkává se v současné době s posměchem vrstevníků, kteří jej přejmenovali na „Koronavirus”.

„Jsem z toho smutný a naštvaný,” doplnil Corona.

Hanks neváhal a chlapci osobně zaslal odpověď. „Drahý příteli Corono, tvůj dopis nás moc potěšil. Jsme teď přátelé a přátelé si mají v těžkých dobách pomáhat,” napsal herec.

Hankcína? Herec věnoval svou krev na výzkum protilátek

Koronavirus

Jako dárek pak zaslal Coronovi psací stroj značky Corona. „Myslím, že se k tobě bude hodit. Měl jsem ho s sebou v Austrálii. Zeptej se dospělých, jak takový stroj funguje a neváhej ho použít k odpovědi na můj dopis,” potěšil chlapce Hanks.

„Máš ve mně přítele,” parafrázoval pak nakonec Hanks název ústřední písně z filmu Toy Story.

Tom Hanks se vyléčil z koronaviru. Už je zpět v USA i s manželkou

Koronavirus

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám