Hlavní obsah

Pohřební ústav skladoval mrtvoly v dodávkách bez chlazení, zápach se šířil okolím

Novinky, nčs

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Mrtvá lidská těla před pohřebním ústavem v dodávkách přepravní společnosti bez chladicího systému. K takové situaci došlo ve středu v New Yorku, upozornila agentura Reuters. Podle agentury došlo k odhalení poté, co si lidé v sousedství stěžovali na nepříjemný zápach.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Před pohřebním ústavem v New Yorku našli těla schovaná v nákladních vozech bez chlazení, sousedé si stěžovali na zápachVideo: Reuters

 
Článek

Na situaci upozornila agentura Reuters, která informovala o skladování lidských těl v dodávkách společnosti U-Haul, které nebyly vybaveny chlazením nákladního prostoru. Podle agentury se jednalo až o stovku mrtvých těl.

Na situaci rovněž upozorňovali sousedé pohřebního ústavu, který vede Andrew T. Cleckley. Podle nich byl cítit nepříjemný zápach, který tak vyvolává spekulace o tom, jak dlouho byla mrtvá těla v dodávkách uložena. Policie na místě v dodávkách následně objevila lidská těla v různých fázích rozkladu.

V New Yorku nakládají mrtvoly do chladírenských vozů vysokozdvižné vozíky

Koronavirus

Majitel pohřebního ústavu se úřadům, které na místo vyslaly chladicí vůz, snažil vysvětlil, že jeho chladicí systém přestal fungovat a musel využít dodávky k uložení těl, která následně mířila ke kremaci. Jestli se jednalo o těla obětí onemocnění covid-19, není jasné.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Demonstranti rozmístili před Trumpův hotel ve Washingtonu falešné pytle s mrtvolami.Video: KameraOne

„Dělo se to týdny, dodávky jsem před ústavem viděl opakovaně, byla doslova cítit smrt. Vím, že jsme v době pandemie, ale tohle bylo šílené. Někdy jim těla při vykládání z dodávek upadla,“ popsal děsivou situaci jeden ze sousedů Jay Fred. Mrtvá těla z dodávek byla ve středu přeskladněna do chladicího vozu, který je k takovému účelu určen.

Mrtvá těla čekají v nemocnici v New Yorku na chodbách, nestíhají je odvážet

Koronavirus

Reklama

Výběr článků

Načítám