Hlavní obsah

Čeští výsadkáři pomáhají lidem zůstat i v karanténě v kondici, zacvičte si s nimi

Novinky, das

K posílení obranyschopnosti člověka pomáhá nejen zdravá strava, dostatek spánku a minimalizace stresu. Velmi důležitá je i fyzická kondice a pobyt na čerstvém vzduchu. Kvůli karanténě jsou zavřena všechna sportoviště, zároveň i pohyb venku je značně omezen, proto spousta trenérů začala natáčet videa se cvičením a zveřejňovat je online. Pozadu nezůstali ani výsadkáři Armády České republiky.

Foto: Profimedia.cz

Imunitu posílí i pravidelné cvičení. Ilustrační foto

Článek

S heslem Nás koronavirus nedostane každý den výsadkáři Armády České republiky zveřejňují video s novou sestavou cviků, která by lidem v karanténě měla pomoci zůstat fit. Moc dobře si uvědomují, že pohyb pomáhá i zvládat stres, který začíná v souvislosti s koronavirovou epidemií na lidi doléhat.

SPECIÁL: COVID-19 | Vše o nákaze, rady a tipy, jaké jsou příznaky

Koronavirus

Ke cvičení nepotřebujete žádné speciální vybavení. I když se jedná o sestavy velmi jednoduchých cviků, nezvládne je v tempu a počtu opakování výsadkářů hned každý. Je tedy důležité si tempo i počet opakování přizpůsobit své vlastní kondici.

Reklama

Související články

Pět jednoduchých cviků pro posílení rukou

Bicepsy, tricepsy a ramena jsou jednou z nejčastějších partií na posilování. Pět cviků si pro Novinky připravil fitness trenér Štěpán Ruszkowski z pražského...

Jak zvládnout cvičení v pohodlí domova

Pohyb většině lidí dnes chybí, dokonce i ten přirozený v podobě delších procházek. Rozhodnete-li se pravidelně a intenzivně věnovat zvyšování své kondice či...

Výběr článků

Načítám