Hlavní obsah

Putin suverénně vyhrál v anketě o nejvíc sexy Rusa

Opět neměl konkurenci a všechny převálcoval. Podle průzkumu zveřejněného v pátek na ruském profesním webu Superjob.ru označilo 18 procent mužských a 17 procent ženských respondentů prezidenta Vladimira Putina za nejkrásnějšího muže Ruska. Není však bez zajímavosti, že podle pětiny oslovených ruských žen v zemi žádný sexy muž není.

Foto: Profimedia.cz

Ruský prezident Vladimir Putin

Článek

Putin si sice celkově oproti loňsku o procento pohoršil, přesto je v průzkumu jediný, kdo dosáhl na dvouciferný údaj. Necelá pětina Rusů si ale o sobě myslí, že nejvíce sexy jsou právě oni sami, informoval server The Moscow Times.

Nadále se však ukazuje, že určitá stylizace 68letého státníka do role „nadčlověka“ nadále poměrně zabírá.

Putin dostal od ruské dívky z Ivanova nabídku k sňatku

Koktejl

„Rusové stále označují Vladimira Putina za nejatraktivnějšího slavného muže v zemi,“ konstatuje Superjob.ru s tím, že ani herci nebo sportovci mu v tomto nemohou konkurovat, natož jiní politici.

Nejkrásnější prezident navždy?

Přitažlivost jeho největších „konkurentů“, herců Dmitrije Nagijeva, Danily Kozlovského a Konstantina Chabenského, byla postavena na nejvyšší piedestal jen dvěma až třemi procenty účastníků ankety, kterou zástupci zmíněného webu osobně provedli mezi tisícovkou žen a stejným počtem mužů ve více než 300 ruských městech, a to mezi 22. březnem a 1. dubnem.

Putin: Prezidentem můžu být dál, není čas hledat nástupce

Evropa

Ruští zákonodárci schválili legislativu, která Putinovi de facto umožňuje zůstat prezidentem až do roku 2036, kdy mu bude už 83 let. Třeba si mezitím opět o nějaké to procento polepší.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám