Hlavní obsah

Povedená matka se policistům vydávala za vlastní dceru. Teď je ve vězení

Novinky, pal

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Heather Garciová, osmatřicetiletá žena z Utahu, by asi v soutěži o matku roku moc velké šance na úspěch neměla. Když ji v sobotu 2. září večer zastavili v Davis County policisté, protože si všimli, že její auto nemá poznávací značku, vydávala se, ve snaze vyhnout se zatčení, za svou dceru.

Foto: Davis County Jail

Zatčená žena si příliš se svou dcerou podobná není

Článek

Že je svou dcerou, předstírala Američanka i přesto, že se dopustila poměrně závažného prohřešku. Policisté totiž její auto prohledali a našli v něm vybavení pro aplikaci drog a podezřelý bílý prášek, z kterého se později vyklubal metamfetamin.

Nejprve policistům zadržená žena tvrdila, že nemá žádný průkaz, kterým by se identifikovala, aby posléze prohlásila, že se jmenuje Mercedes a že se narodila v roce 1998.

Žena má bohaté policejní záznamy

Když to šel policista ověřit, skutečně identifikovanou osobu našel, ale se zadrženou ženou si příliš podobná nebyla. Až po nějaké době se dopátrali, že osoba, se kterou mají co do činění, je matka původně nahlášené osoby Heather Garciová, žena, která má poměrně bohaté policejní záznamy.

A tak, kromě jízdy bez poznávací značky, řízení vozidla s pozastaveným řidičským průkazem, provozování vozidla bez pojištění a držení zakázaných látek, přibylo na adresu Garciové další obvinění, a to poskytnutí falešných identifikačních údajů a snaha vydávat se za jinou osobu.

Ženu následně čekal převoz do vazby v Davis County, kde zůstává pod kaucí 9 077 dolarů, tedy zhruba 211 tisíc korun, dosud.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám