Hlavní obsah

Američanka chtěla propašovat v tašce šestidenní nemluvně

Novinky, akr

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Manila

Filipínská policie ve středu na letišti v Manile zadržela Američanku, která se pokusila ze země propašovat v příruční tašce teprve šestidenní dítě. Podle agentury AP to ve čtvrtek oznámily místní úřady.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Na letišti v Manile zadrželi Američanku, která měla v tašce šestidenního novorozenceVideo: AP

 
Článek

Američanka Jennifer Erin Talbotová nebyla daleko od toho, aby opravdu nastoupila do letadla, podařilo se jí totiž dítě dostat přes imigrační prohlídku. Až letecký personál před vstupem na palubu si všiml nemluvněte a ženu zadržel. Talbotová u sebe neměla cestovní pas dítěte, palubní vstupenku a ani požadované vládní povolení.

Američanku pak předvedli v poutech novinářům, ale žena jen mlčela. Chtěla se dostat s dítětem na palubu letounu společnosti Delta Airlines, které mělo namířeno do USA.

Podle vyšetřovatelů Talbotová s sebou měla čestné prohlášení matky dítěte. Ta měla dát souhlas k vycestování svého dítěte, ovšem na papíře nebyla podepsaná. Filipínští úředníci proto proti Talbotové vznesli obvinění z obchodování s lidmi, hrozí jí až doživotí.

Úřady nyní hledají rodiče dítěte a plánují proti nim vznést obvinění podle zákona o ochraně dětí.

Reklama

Výběr článků

Načítám