Hlavní obsah

Daniel Radcliffe nemá problém se svléknout, chodili doma s rodiči nazí

Herec Daniel Radcliffe neměl problém svléknout se do naha a pobíhat po jevišti v hlavní roli divadelní hry Equus. A teď konečně vyjevil dvacetiletý představitel filmového Harryho Pottera, proč pro něj není nahota problém. Nikdy se totiž doma s rodiči nestyděli za svá obnažená těla.

Foto: Profimedia.cz

Daniel Radcliffe se nebojí ukázat své tělo.

Článek

A tak viděl „zcela bez“ jak svého otce, tak i matku, a později se bez ostychu proháněl po domě zcela nahý i on sám. „Vyrůstal jsem v prostředí, kde jsem chodil nahý, dobrá, ne vždycky, ale nebyl problém chodit doma zcela nahý.

Viděl jsem nahou svou mámu a viděl jsem nahého i tátu. Nijak aktivně jsem se nesnažil je zahlédnout, ale nebyl to nikdy žádný velký problém,“ přiznal Daniel. A podle britské herecké naděje je naprostná hloupost, že pro muže je snazší být nahý než pro ženy.

Chlapi jsou rádi, že vidí nahá prsa

„Panuje tady velký mýtus o tom, že je pro mě snazší být na jevišti nahý než pro ženy, což je podle mého názoru naprostá blbost. Když je na jevišti nahá žena, je to fajn, protože chlapi jsou rádi, že vidí nahá prsa.

Jako chlap ale máte pocit, že vás víc hodnotí, což upřímně není způsob, jakým chci být zrovna hodnocen každý večer před dvěma tisícovkami lidí,“ dodal Radcliffe.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám