Hlavní obsah

Čivava zařadila zpátečku a vřítila se na čtyřproudou silnici

Novinky, pal

Psi za volant nepatří. Ale ve Spojených státech si to zřejmě tamní domácí mazlíčci neuvědomují. Jinak by těžko během pouhých několika dnů mohli policisté zveřejnit hned dvě videa, kdy auto řídí pes.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Majitel nechal v autě psa, ten zařadil zpátečku a hodinu kroužil pozpátku na místěVideo: Anna Marie Sabol via Storyful, AP

 
Článek

To první se datuje na 21. listopadu a stala se v Port St. Lucie na Floridě. Zaparkované auto na videu zničehonic vyrazí a zjevně bez řidiče se točí stále dokola.

Ukázalo se, že pes v nastartovaném vozidle zvládl zařadit zpátečku poté, co jeho páníček vystoupil.

Pes pronásledující Bagdádího dostal v Bílém domě medaili

Stalo se

Černý labrador Max, který byl uvnitř, zvládl kroužit tímto způsobem zhruba hodinu. Pak auto napálilo poštovní schránku a tím zpomalilo. V tu chvíli se povedlo policistům přes boční dveře dostat do vozu, auto zastavit a zajistit spokojeného a zdravého psa.

Čivava za volantem nacouvala do čtyřproudé silnice

Daleko horší dohru však mohla mít podobná situace, která se stala 24. listopadu ve Slidellu v Louisianě. Tam zpátečku zařadila čivava, když její panička zrovna tankovala na benzínce.

SUV najednou začalo couvat do čtyřproudé silnice a jako zázrakem se téměř nic nestalo, když nepočítáme lehké zranění, které utrpěla vyděšená majitelka. Ta zakopla při pokusu své auto zastavit.

Místní policie využila publikace videa na Facebooku k varování řidičů, aby svá auta vždy zajistili, ať už ruční brzdou, nebo vypnutím motoru, když v nich nechávají své mazlíčky o samotě.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám