Hlavní obsah

Simíci to rozjedou na PlayStationu. Her zadarmo je ale více

Novinky, abr

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Až do konce února mohou majitelé televizní konzole PlayStation 4 stahovat hned dvě různé hry zadarmo v rámci služby PS Plus, třetí je pak k dispozici pro sadu virtuální reality PlayStation VR. Konkrétně jsou k dispozici tituly The Sims 4, BioShock: The Collection a Firewall Zero Hour.

Hry zadarmo pro PlayStation 4 pro měsíc únorVideo: archív tvůrců

 
Článek

Slavné Simíky snad ani není potřeba představovat. Hráči budou moci popustit uzdu fantazii v pestrém světě, kde hlavní hrdinové staví dům snů a každou místnost pečlivě přizpůsobují svému vkusu. Dejte průchod své kreativitě a vdechněte každému Simíkovi jedinečný vzhled i osobnost a zařiďte jim dokonalé bydlení. Rozvíjejte vztahy svých Simíků, pomozte jim s kariérou a prozkoumejte živoucí nové světy.

Vytvářejte spousty jedinečných Simíků s různým vzhledem, silnou osobností a úplně novými emocemi. Utvářejte těla svých Simíků pomocí nového propracovaného nástroje Vytvořit Simíka a pak jim vyberte účes, styl chůze a oblečení. Dejte jejich životům smysl a vyberte jim vlastnosti a aspirace. Můžete tak ovlivnit jejich mysl, tělo i duši.

E3: Simíci se vydají na dovolenou na ostrov

Hry a herní systémy
Foto: archív tvůrců

Ukázka ze hry The Sims 4

Balík sci-fi triologie

Celý balík her pak zahrnuje BioShock: The Collection. Jak již koneckonců napovídá samotný název, jde o kompletní kolekci všech tří kultovních stříleček z autorského pera Kena Levina. Navštivte podmořskou utopii Rapture, která se změnila v šílený chaos a poté vylétněte do Columbie – nádherného města plovoucího vysoko v mracích. Všechny tři hry se dočkaly grafického vylepšení, ostřejších textur a obsahují všechna DLC.

V prvním dílu BioShocku se skupina elitních a bohatých vědců, společně s předními umělci, filozofy či sportovci světa, rozhodne vybudovat tajné podmořské město Rapture, aby tam mohli v klidu žít a bádat, aniž by je ovlivňovaly různé vlády nebo se museli starat o peníze či sociální jistoty. Cílem této komunity je soustředit se na svou výjimečnost, namísto mrhání energie nevděčným masám. Tam, hluboko pod oceánem, začnou provádět genetické experimenty, aby se ještě vylepšili a prodloužili délku svého života. Rozhodně to ale nedopadne tak, jak zamýšleli...

Foto: archív tvůrců

BioShock: The Collection

Vychutnejte si ve dvojce Rapture ještě před tím, než jej pohltilo moře. A to rovnou z pohledu první verze Big Daddyho – ochránce Little Sister. Jako správný velký taťka musíte jít ulovit velkou sestru a v nejlepším případě u toho zachránit co nejvíc malých sestřiček. Zásadní změnou oproti prvnímu Bioshocku je možnost využívat obě ruce najednou, takže můžete jednou rukou střílet a druhou metat blesky, nebo firebally.

Trojlístek her v rámci kolekce završuje BioShock: Infinite. Píše se rok 1912. Je nám svěřena postava Bookera DeWitta, zneuctěného bývalého soukromého detektiva Pinkertonovy kanceláře, který vezme nový případ – najít Elizabeth, mladou ženu, která se ztratila. Našim úkolem bude vrátit ji domů. Jediný problém je, že je držena v létajícím světě Columbie. Columbia byla kdysi symbol amerického úspěchu a jako taková plula po celém světě jako světová výstava – pomník lidské vynalézavosti. Ale od jejího odhalení v roce 1900 se udály podivné věci a nyní se město ztratilo v oblacích. Detektiv DeWitt ví, jak ho najít, ale říká se, že se Columbia po zuby ozbrojila spolu s šílenými občany města. Takže nepočítejte, že tohle bude odpočinkový let.

Pro virtuální realitu

Poslední hrou, kterou je možné v rámci služby PS Plus získat, je Firewall Zero Hour. V téhle akcí nabité multiplayerové střílečce pro soupravu PS VR je naprostým základem týmová spolupráce.

Vyberte si ze 12 žoldáků a vytvořte elitní jednotku, se kterou se pustíte do ostrých taktických přestřelek. Seznamte se s arzenálem upgradovatelných zbraní a uplatněte své schopnosti vedení boje, abyste porazili nepřátelský tým.

Foto: archív tvůrců

Firewall Zero Hour

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Související články

Slavný internetový mem opět ožil ve Fortnitu

Tanečky a Fortnite k sobě neodmyslitelně patří. Nyní tvůrci z herního vydavatelství Epic Games opět oživili slavný internetový mem – do nabídky emotů, které je...

Výběr článků

Načítám