Hlavní obsah

Slavný internetový mem opět ožil ve Fortnitu

Novinky, abr

Tanečky a Fortnite k sobě neodmyslitelně patří. Nyní tvůrci z herního vydavatelství Epic Games opět oživili slavný internetový mem – do nabídky emotů, které je možné zakoupit, přidali legendární popovou písničku Never Gonna Give You Up od Ricka Astleyho. Část hráčů je z toho nadšená, zatímco ti zbylí z toho šílí.

Písnička Never Gonna Give You Up od Ricka Astleyho se dočkala ztvárnění ve FortnituVideo: archív tvůrců

 
Článek

Song Never Gonna Give You Up byl v osmdesátých letech naprostým hitem. S nástupem internetových videí však stále častěji sloužil vtipálkům, kteří jej umisťovali na internet místo avizovaných videí. Uvedli například, že jde o nelegální kopii filmu ke stažení zadarmo, ale ve skutečnosti nahráli jen smyčku se songem od Ricka Astleyho.

Není proto divu, že řada uživatelů dostala na skladbu doslova alergii, jiným to naopak přijde vtipné. A přesně na takové dva nesmiřitelné tábory se rozdělili nyní také fanoušci Fortnitu kvůli novému emotu, alespoň to tak vypadá v nejrůznějších streamech na internetu.

Žádná genialita, ale podvod. Superstar Fortnitu dostala doživotní ban

Hry a herní systémy

Ukázka ze hry Fortnite - kapitola 2Video: archív tvůrců

Fortnite má na čtvrt miliardy uživatelů, což z něj dělá nejúspěšnější on-line multiplayerový titul současnosti, jak připomněl server The Verge. Jde o Battle Royale hru, ve které se uživatelé převtělí do role přeživších, kteří v postapokalyptickém světě bojují o své místo pod sluncem s ostatními hráči. Vyhrává ten, kdo zůstane jako poslední stát na nohou. Hrát je přitom možné i v týmech.

V loňském roce se Fortnite dočkal druhé kapitoly. Zcela přepracovaný svět nicméně vrací hráče na úplný začátek. Zběhlejší hráči si totiž v dřívějších verzích zpravidla našli místa, kde se mohli snadno schovat a kde byl dostatek zdrojů, což jim dávalo cennou konkurenční výhodu. V nové kapitole ale musí celý svět objevovat znovu.

Druhá kapitola přinesla celou řadu vylepšení. Herní postavičky se naučily plavat, nově mohou využívat k přepravě také lodě a skákadla. Vylepšeních je ale ve dvojce pochopitelně daleko více.

Foto: archív tvůrců

Ukázka ze hry Fornite – kapitola 2

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Související články

Po konzolích se Atari vrhne na herní hotely

Už příští měsíc by měla opět ožít slavná herní značka Atari, na trhu se totiž objeví reinkarnovaný legendární model. Ambice výrobců jsou nicméně daleko větší,...

Výběr článků

Načítám