Hlavní obsah

Faltýnek leží v nemocnici

Novinky, ber

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Šéf poslaneckého klubu hnutí ANO Jaroslav Faltýnek je v nemocnici. Již delší dobu se podle svých slov necítil dobře a pociťoval bolesti v oblasti břicha. Faltýnek to sdělil serveru Seznam Zprávy.

Foto: Jan Handrejch, Právo

šéf poslanců ANO Jaroslav Faltýnek

Článek

„Není to nic dramatického, včera se mi udělalo blbě. Teď jdu na kolonoskopii a endoskopii, ” sdělil serveru Faltýnek.

V Brně chtějí znovu zrušit organizaci ANO Starý Lískovec

Domácí

Poslední dobou se prý necítil dobře, což přisuzoval svým dávným potížím. V lednu 2017 byl totiž hospitalizován s prasklým žaludečním vředem.

I přesto ale věří, že by se mohl zúčastnit úterní mimořádné schůze v Poslanecké sněmovně. Tam by měli zákonodárci rozhodnout o navýšení schodku rozpočtu na 500 miliard korun.

Komunisté podpoří rekordní schodek státního rozpočtu

Domácí

Ještě v neděli se přitom šéf poslanců ANO zúčastnil televizní debaty na CNN Prima NEWS. Tam mimo jiné uvedl, že je připraven nést politickou odpovědnost za dění v brněnské organizaci hnutí ANO. Jakým způsobem chce politickou zodpovědnost vyvodit, nespecifikoval.

Vedení ANO kompletně zrušilo kontroverzní brněnskou organizaci

Domácí

Předsednictvo strany totiž v úterý zrušilo brněnskou organizaci kvůli tomu, že řešila v posledních týdnech spory kvůli možnému napojení některých lidí na pochybné kauzy a lidi. Po loňské policejní razii skončil ve vazbě kvůli podezření z korupce bývalý místostarosta Brna-střed Jiří Švachula (dříve ANO).

Reklama

Výběr článků

Načítám