Hlavní obsah

Ve Španělsku zatkli ženu, která v přestrojení za sestřičku ukradla novorozence

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Španělská policie ve čtvrtek po krátkém pátrání zatkla ženu, která podle ní ve středu unesla z porodnice v Bilbau den starého novorozence. Informoval o tom deník El Mundo. Dítě si únoskyně převlečená za zdravotnici odnesla přímo z pokoje porodnice a ráno ho odložila na rohožku před dveře náhodně vybraného bytu, kde ho našli jeho obyvatelé.

Ve Španělsku zatkli ženu, která v přestrojení za sestřičku ukradla novorozenceVideo: Reuters

 
Článek

Z únosu policie podezírá 24letou ženu, která se převlečená do lékařského pláště pokoušela od matek v nemocnici Basurto vylákat jejich novorozené děti pod záminkou, že jim musí udělat nezbytné vyšetření. Několik žen ji odmítlo, nakonec ale únoskyně uspěla a z nemocnice odešla s miminkem starým ani ne 24 hodin.

Foto: Reuters

Ve Španělsku zatkli ženu, která v přestrojení za sestřičku ukradla novorozence

Po dítěti se pátralo celou noc, nakonec se objevilo ve čtvrti Santutxu. V tamní bytovém domě někdo v osmém patře zazvonil na dveře bytu a nechal dítě na prahu. Obyvatelé si spojili informace o pohřešovaném novorozenci a ihned uvědomili policii.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám