Hlavní obsah

Zpěvák Tomáš Klus: Nenakupujeme dárky, máme Ježíška

Zpěvák Tomáš Klus je trojnásobný otec. Vánoce si s rodinou a dětmi užívá především v poklidu, pořizování dárků jen pár týdnů před Štědrým dnem probíhá v klidu. U nich totiž chodí stále Ježíšek.

Tomáš Klus se objeví ve štědrovečerní pohádceVideo: Novinky

 
Článek

„Nenakupujeme dárky, máme Ježíška, napíšeme dopisy. Žádné stresy, Vánoce jsou svátky klidu, nebojte se, já k vám přijdu,“ svěřil se zpěvák a herec, kterého jsme potkali na tiskové konferenci České televize k vánočnímu schématu.

Během svátků se na oblíbeného herce mohou diváci těšit na Štědrý den, kdy televize v premiéře uvede pohádku Tajemství staré bambitky 2.

„Mám rád pohádky, ale jako dítě jsem na to moc nebyl, moje nejoblíbenější pohádka jsou Tři veteráni,“ svěřil se Tomáš Klus, pro kterého je nejdůležitější, aby trávil konec roku s rodinou.

Ondřej Vetchý se vrací s bambitkou

Film

„Snažíme se to stavět na tom, co je důležité, a to je být spolu,“ dodal s tím, že bez cukroví od jeho maminky si Vánoce představit nedovede.

„Maminčina hovínka a bílé cukroví. Jsou to takové hrudky, je to strašně dobré, je to zkaramelizované mléko, to tam nesmí chybět. Nejsme úplně masoví, když někoho hostíme, tak je ryba a řízky, a máma vymyslela, že mi dělá strouhanku obalenou ve strouhance,“ dodal se smíchem umělec.

ČT představila vánoční program. 24. prosince uvede Tajemství staré bambitky 2, na Nový rok nasadí Zátopka

Vánoce

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám