Hlavní obsah

Souboj seriálů: ZOO si drží sledovanost nad milionem diváků. Zlatá labuť klesá

Už 100 dílů má za sebou seriál ZOO, který vysílá TV Prima. Diváci jej mohou vidět v úterý a ve čtvrtek, v oba dny si drží stabilní sledovanost nad milionem diváků. Lehčí žánr, vztahová témata, neotřelé prostředí zoologické zahrady a oblíbení herci, to je to, co divákům zpříjemňuje dva večery v týdnu.

Foto: TV Prima

Tomáš Klus jako chůva.

Článek

Čtvrtky svým nástupem seriálu ZOO lehce zamotala hlavu Zlatá labuť, seriál konkurenční televize Nova o osudech majitelů a zaměstnanců pražského obchodního domu ze čtyřicátých let minulého století.

Jen jeho první díl ale sesadil ZOO ze čtvrtečního prvenství. Hned při druhém už se karta obrátila a od té doby Zlatá labuť bojuje se snižující se sledovaností. Mimo jiné minulý čtvrtek si ji pustilo podle údajů Mediaguru „pouze“ 678 tisíc diváků nad patnáct let. Konkurenční ZOO sledovalo 1,025 milionu diváků.

Pár zajímavostí z natáčení

V seriálu ZOO hrají kromě herců i zvířata, také ze Safari parku ve Dvoře Králové. Tam se točí i exteriéry. Nejnebezpečnější natáčení prý zatím podle televize probíhalo se slonem, kterému Michaela Pecháčková prováděla zvířecí pedikúru.

Foto: TV Prima

Sloní pedikúra

Zpěvák a herec Tomáš Klus hraje fotografa, který se dokáže postarat o malého seriálového syna Evy Burešové. Uklidňuje ho mj. kytarou a zpěvem. Malého Péťu hrají dva chlapečci, dvojčata Matyáš a Viktor.

„Nejsem si jistý, jestli ho to moje hraní na kytaru zrovna uklidňuje, ale rozhodně ho to zaujme. Pokud na něj není dítě zvyklé z domova, tak nevím, jestli se uklidní, ale každopádně ho uhrane a udrží na nějakou dobu pozornost,“ řekl k tomu Tomáš Klus.

Foto: TV Prima

Dokáže malého upoutat

Anketa

Díváte se na nějaký z uvedených seriálů?
Ano, na Zoo
32,7 %
Ano, na Zlatou labuť
38,3 %
Střídám je podle nálady
3,5 %
Nedívám se ani na jeden
25,5 %
HLASOVÁNÍ SKONČILO: Celkem hlasovalo 1142 čtenářů.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám