Hlavní obsah

Petra Dvořáka štve a mrzí, že už nebude generálním ředitelem ČT

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

„Strašně mně to vadí, mrzí mě to, ale život to tak chtěl,“ řekl odcházející generální ředitel České televize Petr Dvořák ve čtvrtek odpoledne na debatě s lidmi v Domě České televize na karlovarském festivalu.

Foto: Petr Horník, Právo

Debata v domě ČT. Na snímku Petr Dvořák

Článek

„Doufám, že ten konec je jen novým začátkem něčeho. Už se mi několikrát v životě stalo, že někdy konec vypadal špatně a pak se ukázalo, že po něm přišla úplně nová etapa, tak věřím, že teď to zafunguje stejně,“ dodal.

Petr Dvořák byl generálním ředitelem po dvě funkční období od roku 2011. Na podzim bude vystřídán Janem Součkem, který svým projektem přesvědčil televizní radu.

Na MFF KV také mluvil o tom, jak bude vypadat na podzim StarDance a o tom, jak se nyní daří ČT a jak se v 90. letech televize spojila s festivalem.

Nový ředitel ČT chce vrátit do vysílání provokativní satiru typu Česká soda

Kultura

Kandidát na ředitele ČT Jan Souček: Na kriminálky diváci slyší. Ale musíme je vysílat všichni?

Kultura

Může se vám hodit na Firmy.cz: ČESKÁ TELEVIZE

Reklama

Související články

Českou televizi nově povede Jan Souček

Novým generálním ředitelem České televize (ČT) byl ve třetím kole zvolen šéf brněnského studia ČT Jan Souček. Dostal 11 hlasů od 15členné Rady České televize....

Výběr článků

Načítám