Hlavní obsah

Marek Ztracený bude hrát na stadionu v Edenu. Potom si dá pár let pauzu

Zpěvák Marek Ztracený ohlašuje koncert na jednom z největších českých fotbalových stadionů s kapacitou až 38 tisíc diváků, na stadionu Slavie v pražském Edenu. Uskuteční se 17. června 2023. Bude to současně jeho poslední veřejný koncert na několik dalších let.

Foto: Lucie Levá

Marek Ztracený zažívá velmi úspěšné časy.

Článek

„Je to něco, o čem jsme snili už dlouho, a ta neuvěřitelná cesta od malých sálů, kde stálo dvacet lidí, přes čtyři vyprodané O2 areny a další haly a přes dvě Tour de léto, by měla vyvrcholit právě v pražském Edenu. Doufáme, že tam nebudete chybět a že to pro fanoušky i pro nás bude zážitek, na který nikdy nezapomeneme,“ napsal ke koncertu Ztracený.

Dodal, že na návštěvníky nečeká pouze jeho vystoupení, ale také doprovodný program a pár překvapení. A nechce, aby ho lidé brali jen jako pražskou záležitost.

„Poslední roky jsme jezdili po celé republice my za vámi a teď vás chceme poprosit, jestli byste si mohli udělat výlet odkudkoli vy za námi. Udělejte dámskou nebo pánskou jízdu, rodičovskou dovolenou či rodinný výlet nebo pozvěte partnerku či partnera do Edenu na rande. Také byste měli vědět, že tento koncert bude na několik let naším posledním veřejným vystoupením, a nejen proto do toho dáme úplně všechno,“ dodal.

Vstupenky budou v prodeji od 13. října od 19 hodin.

Reklama

Výběr článků

Načítám