Hlavní obsah

ŽEBŘÍČEK: Kazmův film strmě padá

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Barbie, Oppenheimer a ONEMANSHOW – The Movie, to jsou názvy tří filmů, na které se v českých kinech letos prodalo více než půl milionu vstupenek. A zatímco první dva jmenované snímky americké produkce si stále drží své pozice, jejich český soupeř nezadržitelně padá. Alespoň to ukázaly statistiky Unie filmových distributorů za minulý víkend.

Trailer Sestra IIVideo: Vertical Entertainment

 
Článek

V žebříčku desítky nejnavštěvovanějších titulů se stále drží i slovenská komedie s velkorysým českým obsazením Nikdy neříkej nikdy. Na tu se od její premiéry prodalo již před 270 tisíc vstupenek.

RECENZE: Druhá Sestra se drží zavedených přikázání. Z talentu krále hororu už těží jen minimum

Film

Všem filmům ale druhý týden za sebou kraluje klasický horor Sestra II. Hororový vesmír Jamese Wana V zajetí démonů jím zakulatil počet filmů, kterými straší diváky už celou dekádu. Znovu do kin vrátil démona Valaka v podobě řádové sestry.

RECENZE: Kenneth Branagh je potřetí Poirot: Přízraky v Benátkách

Kultura

Jedinou novinkou, která dokázala do žebříčku nejúspěšnějších snímků v uplynulém víkendu proniknout, je pak detektivka (skoro) starého střihu. Oblíbený vyšetřovatel Hercule Poirot se tentokrát dostane v Benátkách mezi lidi, kteří věří v duchy, v posmrtné formy života. A jde o setkání, ve kterém jde doslova o život/y.

PoziceMinulý týdenFilmPočet návštěvníků za víkend
1.1.Sestra II18 750
2.-Přízraky v Benátkách10 502
3.3.Barbie9 227
4.4.Oppenheimer8 128
5.2.ONEMANSHOW - The Movie8 064
6.5.Vocasy na tripu5 085
7.7.Mezi živly4 864
8.8.Nikdy neříkej nikdy4 807
9.6.Gran Turismo4 137
10.14.Mavka: Strážkyně lesa2 355

Může se vám hodit na Firmy.cz: Kina

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám