Hlavní obsah

Bring Me The Horizon zahrají v únoru v Praze. Jejich hosty budou A Day To Remember

Dvě špičkové a generačně ceněné kapely se již 7. února představí ve sportovní hale Fortuna na pražském Výstavišti v Holešovicích. Britští Bring Me The Horizon v roli hlavních hvězd a američtí A Day To Remember jako jejich hosté. Vstupenky na koncert jsou stále k mání.

Foto: archiv festivalu Rock for People

Bring Me The Horizon vydali dosud šest alb.

Článek

Bring Me The Horizon hráli před třemi lety na festivalu Rock for People v Hradci Králové. Na scéně jsou od roku 2004 a jejich tvorba se rozprostírá do několika hudebních stylů. Základními jsou heavy metal, pop rock a hard core. Na kontě mají šest studiových alb, poslední Amo vyšlo v roce 2019.

Pražský koncert je jednou ze zastávek jejich Post Human European Tour. Je přeložený z února loňského roku a z důvodu velkého zájmu přesunut z Malé sportovní haly do většího prostoru.

Jako speciální host na něm zahrají A Day To Remember z americké Floridy. Existují od roku 2003 a v jejich tvorbě se mísí prvky metalu, hard coru a pop punku. Vydali sedm studiových alb, to poslední se jmenuje You’re Welcome a vyšlo v roce 2021.

V rámci večera vystoupí rovněž postpunkový Američan Poorstacy a britští metalcoreoví Static Dress.

Reklama

Související články

Foo Fighters hrají dál

Po loňské březnové smrti bubeníka Taylora Hawkinse američtí rockeři Foo Fighters o své budoucnosti mlčeli. Teprve začátek letošního roku umožnil jejich...

Výběr článků

Načítám