Hlavní obsah

Kiss zahrají naposledy v Praze, Machine Gun Kelly se představí na Rock for People

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Americká skupina Kiss přijede ještě jednou do Prahy. Čeští fanoušci ji milují a ona vyslyšela jejich přání, aby se ještě jednou vrátila. Představí se 10. června v O2 areně a vstupenky se začnou prodávat ve čtvrtek. Pořadatelé festivalu Rock for People zase hlásí, že čtvrtou hlavní hvězdou bude americký muzikant Machine Gun Kelly.

Foto: Jan Handrejch, Právo

Kiss na jednom z minulých pražských koncertů.

Článek

Kiss oznámili, že to bude poslední koncert v České republice. „Všechno, co jsme vybudovali a co jsme za poslední více než čtyři desetiletí dobyli, by se nikdy nestalo bez milionů lidí v celém světě, kteří během těch let zaplnili kluby, arény a stadiony. Tohle bude vrcholná oslava pro ty, kteří nás viděli, a poslední šance pro ty, kteří nás neviděli. Kiss Army, na našem posledním turné se rozloučíme naší dosud největší show a odejdeme stejným způsobem, jakým jsme přišli. Nekompromisní a nezastavitelní,“ uvedli v tiskovém prohlášení Kiss.

Machine Gun Kelly míří na Rock for People. Americký muzikant, vlastním jménem Colson Baker, tak doplní čtveřici hlavních hvězd Muse, Slipknot a The 1975, kteří 8. až 11. června zahrají na 27. ročníku jednoho z největších tuzemských festivalů.

„Podařilo se nám splatit dluh u našich fanoušků z covidového roku 2020, kdy jsme měli Machine Gun Kellyho v programu, ale nepodařilo se ho přesunout na letošní ročník jako většinu interpretů,“ komentuje oznámení poslední hvězdy ředitel festivalu Michal Thomes.

Ze současné edice čtyřdenních vstupenek největšího ročníku v historii festivalu zbývá posledních dvacet procent. S oznámením čtvrté hvězdy byl spuštěn prodej jednodenních vstupenek.

Foto: Petr Horník, Právo

Machine Gun Kelly u nás vystoupil i na Aerodrome Festivalu.

Reklama

Výběr článků

Načítám