Hlavní obsah

Dálnice D3 ve směru na Prahu stála kvůli uvázlým kamionům

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Aktualizováno

Policie v úterý dopoledne zhruba na hodinu uzavřela dálnici D3 ve směru od Tábora do Prahy. Kvůli silnému sněžení na dálnici uvázlo několik kamionů a tvořily se dlouhé kolony. Kolem 11:00 byl provoz v omezeném režimu obnoven.

Kamiony uvázly kvůli sněhu na BenešovskuVideo: Aktu.cz

 
Článek

Kolony se začaly tvořit u středočeského Miličína, kde byly ve směru na Prahu nepojízdné kamiony. Právě za Miličínem je nájezd na dálnici D3. Objíždět místo po silnicích II. a III. třídy policisté řidičům nedoporučovali kvůli špatné sjízdnosti.

Provoz na D3 byl v omezené míře obnoven zhruba po hodině. „Kolona se pomalu rozjíždí. Řidiči, nadále dbejte zvýšené opatrnosti,“ uvedla policie krátce po 11:00 na Twitteru.

Teploty na jihu Čech se od rána drží kolem nuly, což způsobuje, že uježděný sníh může na některých místech namrzat.

Silné sněžení od rána komplikuje dopravu na řadě míst Jihočeského kraje. V souvislosti s tím policie evidovala už několik desítek událostí.

Jihočeští hasiči od noci odstraňují ze silnic popadané stromy. Nejvíce práce zatím měli na Českobudějovicku, Českokrumlovsku, Jindřichohradecku a Táborsku, uvedla jejich mluvčí Vendula Matějů.

Nasněžilo. Na mnoha místech kolabuje doprava, nejezdí ani vlaky

Krimi

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám