Hlavní obsah

Rozzuřený zákazník rozbil v Praze taxikáři lahev o hlavu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Surovému napadení čelil v září jeden z pražských taxikářů, který se dostal do konfliktu se zákazníkem. Ten mu o hlavu rozbil lahev, pak ho zkopal a nakonec mu poškodil auto. Policie v pondělí požádala o pomoc veřejnost.

Podezřelý z napadení taxikářeVideo: Policie ČR

 
Článek

Zákazník nasedl do taxi 4. září nad ránem a chtěl odvézt do ulice Komunardů. Po zastavení se s taxikářem pohádal kvůli placení, načež zákazník vystoupil a snažil se utrhnout zpětné zrcátko.

„Řidiči se to nelíbilo, vystoupil z vozidla, a když se ohradil, aby toho podezřelý nechal, jako odpověď dostal skleněnou lahví do hlavy, a to tak silně, až se rozbila. Útočník v ataku pokračoval a dočasnou dopravní značkou poškodil kapotu vozu,“ vylíčil mluvčí policistů Jan Rybanský.

Foto: Policie ČR

Podezřelý z napadení taxikáře

Taxikář použil slzný sprej a snažil se volat na linku 158. To útočníka rozčílilo a muže srazil na zem, kde ho kopal do hlavy, těla i nohou. Poté na něj dupl. Napadení ukončil svědek, který přiběhl na místo.

Násilník utekl do místního podniku, kde se domáhal umytí obličeje od slzného spreje. Tam jej také zachytila bezpečnostní kamera. Lidé, kteří muže poznají, nechť informace předají na lince 158.

Foto: Policie ČR

Poničené auto taxikáře

„Napadený musel vyhledat lékařské ošetření, kde mu byla rána nad okem sešita. Případ je prověřován pro trestný čin výtržnictví a těžké ublížení na zdraví, za což hrozí až desetiletý trest odnětí svobody,“ uzavřel mluvčí.

Tramvaj v Praze se srazila s náklaďákem

Krimi

Reklama

Výběr článků

Načítám