Hlavní obsah

Jednou jsme s Billem zapomněli dceru v Kremlu, přiznala Clintonová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Hillary Clintonová se svým manželem, bývalým americkým prezidentem Billem Clintonem, před lety zapomněla dceru Chelsea v Kremlu. V té době ještě nebyla Chelsea plnoletá. Hillary to přiznala v talk show Jimmyho Fallona, kde se svou už dospělou dcerou vystupovala.

Foto: Profimedia.cz

Hillary Clintonová se svou dcerou Chelsea v show Jimmyho Fallona

Článek

Součástí interview byl segment „Mother Daughter Challenge“ (Výzva matky a dcery), v němž komik Jimmy Falon pokládal bývalé americké ministryni zahraničí a její dceři nejrůznější otázky. Během dotazování měla vždy druhá nasazená sluchátka, takže nemohla slyšet odpověď. Pokud Hillary a Chelsea odpověděly stejně, získaly bod.

„Na jakou nejšílenější dovolenou si pamatujete?“ zněl jeden z dotazů. Hillary se na chvilku zamyslela. „Zažili jsme spolu spoustu docela šílených časů. Řeknu vám, doufám, že si na tento zážitek (Chelsea) nepamatuje, protože to bylo docela traumatizující,“ začala.

„Vzali jsme ji na státní návštěvu Ruska, když byl Bill prezidentem, a v jednu chvíli probíhala formální loučení, takže mě s Billem nahnali do prezidentské limuzíny Beast a poslali na letiště, aniž by nám došlo, že jsme tam dceru nechali,“ vzpomínala Clintonová, která byla mezi lety 1993 a 2001 první dámou USA.

Chelsea na návštěvu Kremlu ke smůle své matky nezapomněla. „Když mě nechali v Kremlu,“ vybavila si po chvilce nejšílenější zážitek z rodinné dovolené a dostala se svou matkou bod.

Hillary Clintonová připravuje seriál

Film

Clintonová nespecifikovala, o kterou návštěvu se jednalo. Bill Clinton navštívil Moskvu v letech 1994, 1995, 1996, 1998 a 2000. Vzhledem k tomu, že v roce 2000 bylo Chelsea dvacet let, muselo se zřejmě jednat o návštěvu v první polovině devadesátých let.

„Umíte si vůbec představit, jaké to je nechat své jediné dítě v Kremlu, zvlášť s ohledem na to všechno, co se děje?“ zasmála se Clintonová.

Hillary Clintonová se několikrát pokoušela kandidovat na americkou prezidentku. Nejblíže se dostala v roce 2016, kdy ji porazil Donald Trump. Předtím zastávala ve vládě Baracka Obamy funkci ministryně zahraničí.

Reklama

Výběr článků

Načítám