Hlavní obsah

CES 2024: Mlýnek na kávu? Erotické hračky zůstaly nepochopeny

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Las Vegas

Na letošním ročníku největšího veletrhu spotřební a výpočetní techniky CES 2024 dostaly prostor i robotické hračky pro dospělé – především tedy erotické pomůcky pro pány. Ty se ale s pochopením příliš nesetkaly, řada návštěvníků na výstavišti v americkém Las Vegas vlastně ani nevěděla, k čemu jsou tyto novinky určené. „Moderní výkřiky techniky“ vyvolaly ohlasy také na sociálních sítích.

Foto: archív výrobce

Pánský masturbátor The Handy může sloužit i pro partnerské hrátky

Článek

Unikátní vynálezy, které posouvají technologické hranice, se objevují na veletrhu CES pravidelně. A letošní ročník, který probíhá až do pátku v Las Vegas, není výjimkou. Svědky jsme tak byli například nástupu průhledných televizorů, přerodu chytré domácnosti pod taktovkou umělé inteligence (AI) či nejnovějších vylepšení v oblasti péče o zdraví.

Občas jsou ale na výstavišti k vidění i naprosté bizarnosti, jako je například plovoucí televizor, který ale není vodotěsný. Přestože výrobce tvrdí, že si jej můžete vzít přímo do bazénu, nikomu bychom to v praxi nedoporučovali.

PŘEHLEDNĚ: Čtvrtý den veletrhu CES 2024: Futuristické televizory a notebooky s AI v hlavní roli

Internet a PC

Rozporuplné reakce si vysloužily také stánky s robotizovanými erotickými pomůckami. Způsobeno to bylo patrně i tím, že se podobná elektronika v minulých letech na veletrhu CES prakticky nikdy nevyskytovala. Výrobci na podobné hračky pro dospělé lákali spíše na specializovaných erotických akcích.

Doba ale pokročila, a tedy stud stranou. Společnost Ohdoki tak debutovala s masturbátorem pro pány, který nese vcelku výstižný název The Handy. Podle výrobce je jeho novinka naprosto unikátní, protože se dovede připojit k počítači a provádět stimulaci pánského přirození podle toho, co je vidět na videu na obrazovce.

„Takový autentický zážitek při sledování porna nebyl schopný doposud nikdo nabídnout,“ popsal hlavní výhodu jeden ze zástupců společnosti. Zdůraznil přitom, že The Handy je modulární zařízení, díky různým masturbačním návlekům tak dovede uspokojit prakticky jakéhokoliv muže. Případné zájemce vyjde na 199 dolarů (4500 Kč).

Rozpačité reakce

Zajímavé bylo na výstavišti sledovat, jak lidé vlastně na první dobrou ani nechápou, k čemu je zařízení určené. Podobné rozpačité reakce je možné dohledat i na sociálních sítích, kde návštěvníci veletrhu sdíleli videa robotického masturbátoru bez bližšího popisu.

„To je nějaký luxusní mlýnek na kávu?“ dotazoval se jeden z návštěvníků veletrhu CES 2024. „Spíš to bude nějaký pokročilý šejkr,“ reagoval další. Oba si nicméně se zájmem nechali od vystavovatelů vysvětlit, jak obě novinky fungují.

Především něžnější pohlaví stánek obcházelo obloukem. „Je šílené, kam až jsou lidé ochotni zajít kvůli zážitku,“ reagovala podle serveru Dexerto jedna z návštěvnic.

CES 2024: Fenomén jménem chytré prsteny

Hardware

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám