Hlavní obsah

Muže měli údajně vyhodit z letadla za to, že řekl slovo penis

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Cestující amerických vnitrostátních aerolinií Allegiant Airlines tvrdí, že byl společně se svým tchánem vykázán z letadla za použití slova penis. Společnost však tvrdí, že pasažéry nechala z paluby vyvést kvůli tomu, že se začali po nástupu chovat nevhodně a slovně napadali posádku, píše server Independent.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Jayson Bauer cestoval se svým tchánem z Michiganu na Floridu, nakonec však musel místo letadla jet autem. Z paluby byli totiž krátce po nástupu na palubu vyvedeni. Personál mu nejprve údajně odmítl sdělit důvod, ten se muž dozvěděl teprve ve chvíli, kdy na místo dorazili i policisté.

„Řekli mi, že nás vykázali z paluby za použití slova penis,“ řekl Bauer serveru Fox 2 Detroit. „Nemyslel jsem to nijak hanlivě. Jde přece o součást mužské anatomie. Ale doslova nás vykopli z letadla a museli jsme do cíle řídit.“ Společnost Allegiant Airlines sice cestujícím nabídla náhradní spoj, ten však muži nepřijali, protože by do cíle nedorazili včas.

Mluvčí aerolinek k incidentu nicméně uvedl, že se pasažéři nechovali vhodně. „Když je členové posádky vyzvali k tomu, aby své chování zmírnili, neposlechli. Ve výsledku byli oba dva vyvedeni z letadla. Toto rozhodnutí jsme učili kvůli bezpečnosti cestujících i naší posádky, protože nevychovaní pasažéři představují riziko,“ uvedl mluvčí.

Agresivní cestující pokousala policisty, kteří ji přišli vyvést z letadla

Cestování

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám