Hlavní obsah

Interiér s nádechem podzimní nostalgie

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Tmavé ladění zelené barvy v interiéru osvěžují přírodní doplňky z masivu nebo bambusu. Zelená hraje hlavní roli i v textilu, čalouněné pohovky, sedací soupravy, ale i hřejivé plédy a polštářky s výraznější strukturou jsou prostě v kurzu. Trend doplňují křesílka, kovové černé regály, stolky, které nepůsobí v kombinaci s olivově zelenou nikterak chladně. Prostě to pravé pro podzimní nostalgii.

Foto: Hornbach

Zemitá paleta barev, vyvážený styl, měkké přírodní textilie a retro prvky, to je Comfort Lounge styl.

Článek

Aby podzimní interiér v teplých tónech nepůsobil moc tmavě či těžce, odlehčete ho světlými přírodními doplňky: ze dřeva, ratanu, bambusu.

Mohou to být stínidla stolní lampy, servírovací prkénka, police, dekorační košíky, mísy, podnosy apod. Nezapomeňte na koše z mořské trávy, jutové obaly na květináče, černé svícny, černobílé fotografie.

Tři styly pro kreativce

Moderní, klasický, přírodní či divoce kreativní interiér, vše je možné.

Styl Comfort Lounge reprezentuje vyvážený styl vybavení, který je ideální pro milovníky pohodlí a útulného domova. Zemité barvy od hnědé po béžovou v kombinaci s pravým dřevem jsou skvělým tipem! Tento koncept charakterizuje zemitá paleta barev s duhově hnědými odstíny, dřevo na stěnách, měkké přírodní textilie a retro prvky.

Anketa

Máte rádi podzim?
Ano, je to moje nejoblíbenější roční období.
30,3 %
Nevadí mi.
49,9 %
Ne, ten nemám rád/a.
19,8 %
HLASOVÁNÍ SKONČILO: Celkem hlasovalo 770 čtenářů.

Deco Club je balzám na duše příznivců nadčasové klasiky a elegance. Vládnou zde tlumené, hluboké tóny od šedé po modrou. Třpytivé prvky jako mosazné lampy nebo závěsy protkané zlatými nitěmi ručí za komfort a pocit útulna. Je to koncept ušlechtilého klidu a rovnováhy.

Podzim? Nejlepší příležitost vytvořit si doma svou vlastní wellness oázu

Tipy a trendy

Exotic Island je barevný a hravý, expresivní styl. Intenzivní paleta barev, tropické dekory, v nichž vyniká kobaltově tyrkysová, jasně zelená, sytě fialová, mezi tím se vyjímají barevné sklo a květinové tapety.

Intimní atmosféru vykouzlí oheň

Zvýšený zájem o krbová kamna ukazuje, že se letos bude hodně topit dřevem. Zakoupená kamna se připojí do již nevyužívaného komína (nevyužívaného, protože se topí jinak, třeba elektřinou), což může být problém. Začít totiž musíte kontrolou stavu komína a jeho vyčištěním.

Povinnost kontroly a čištění dokonce ukládá zákon a provádět by se měly alespoň jednou ročně. Provádí je kominík, který následně vydá potvrzení. Pokud jste kdysi kamna používali a víte jaká, pořiďte si produkt podobných parametrů. Jinak je nutné poradit se s odborníkem, který spočítá a ověří, zda připojení kamen ke stávajícímu komínu je možné, nebo je nutná jeho úprava. V případě úpravy komína se pak nevyhnete jeho revizi.

Listopad(k)ové aranžování rozzáří sychravé dny

Zahrada

Reklama

Související témata:
Comfort Lounge styl
Deco Club styl
Exotic Island styl

Související články

Půvab podzimního zlátnutí listů

Místo květů, které jsou už mimo hru, teď v zahradě upoutává pozornost žloutnoucí listí. Je to způsob, jakým se loučí se životem, ale tak jímavý a krásný, že...

Vysaďte růže a pozvěte přátele ke grilu

Hřejivá deka, teplý drink a možnost načerpat energii z posledních slunečních paprsků. To lze i na podzim při grilování zeleniny, steaku či ryby. Dopřejte si...

Výběr článků

Načítám