Hlavní obsah

Bradley Cooper nabídl k prodeji svůj první dům v Los Angeles. Za 51 milionů

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Americký herec Bradley Cooper nabídl k prodeji dům, který si v Los Angeles koupil jako první. Bungalov utopený v záplavě zeleně si pořídil v roce 2004 ve čtvrti Venice. Nyní jej nabídl k prodeji v přepočtu za 51 milionů korun.

Foto: Profimedia.cz

Herec Bradley Cooper nabídl k prodeji svůj dům v Los Angeles.

Článek

Z ulice si tohoto domu patrně moc lidí nevšimne. Až na všedně vyhlížející vstup je celý ukrytý za pohledům neproniknutelnou zelenou hradbou živého plotu.

Jak připomíná web Architectural Digest, herec, který se proslavil například filmem Terapie láskou, koupil tento bungalov se dvěma ložnicemi a stejným počtem koupelen v prosinci roku 2004. Brzy po koupi si jej pak nechal nově zařídit, o návrh interiéru požádal místní bytovou designérku Santillanu de Chanaleillesovou.

Ta mu vytvořila domov v přírodním, pohodlném stylu, takže se v něm člověk cítí, jako by byl neustále na dovolené a jeho jediným úkolem bylo pořádně si odpočinout. Velmi zajímavě působí zejména stropy obkládané pestrou směsicí recyklovaného dřeva, jimž sekundují dřevěné podlahy.

Rihanna si koupila penthouse, který v minulosti vlastnil Matthew Perry z Přátel, a to s pořádnou slevou

Jak bydlí VIP

To je k mání, napsala. Dům, v němž žila představitelka seriálové Jessicy Fletcherové, je na prodej

Jak bydlí VIP

Srdcem domu je hlavní obytný pokoj propojený s kuchyní a jídelní zónou, kterou od zbytku místnosti odděluje bar, nad nímž je zavěšena čtveřice svítidel. Přímo naproti kuchyni je v obývací části do stěny vsazen krb a mezi tím je sedací souprava s konferenčním stolkem a křesílky. Dvojice velkých francouzských oken vede na terasu stíněnou pergolou, po níž se pnou větve vistárií, a odtud se po několika schodech sejde k dalšímu, tentokrát venkovnímu posezení kolem kulatého stolku se skleněnou deskou. Na uzavřené zahradě, která působí jako zelená oáza, nechybí ohniště, barbecue kout ani vířivka.

Ve stejném stylu jako obývací pokoj je pak zařízena i zmiňovaná dvojice ložnic, které mají rovněž velká francouzská okna vedoucí na zahradu.

Dům s užitnou plochou 146 m2 nabídl 48letý herec, jehož hlasem v marvelovském světě promlouvá mýval Rocket, k prodeji za 2,4 milionu dolarů, tedy 51 milionů korun. Deník New York Post v této souvislosti připomíná, že jej před téměř dvěma dekádami kupoval za 1,2 milionu dolarů (tj. při současném kurzu za 25,5 milionu korun).

Anketa

Líbí se vám domy takto utopené v zeleni?
Ano, to je moc hezké.
92,5 %
Líbí, ale bydlet bych v tom nechtěl/a.
4,1 %
Ne, to není nic pro mě.
3,4 %
HLASOVÁNÍ SKONČILO: Celkem hlasovalo 1627 čtenářů.

Colin Farrell si koupil nový dům. Je na stejném místě jako jeho dosavadní, jen je větší a má nádherný výhled

Jak bydlí VIP

Eva Longoriová ze Zoufalých manželek nabídla k prodeji svůj přepychový dům za půl miliardy

Jak bydlí VIP

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám