Hlavní obsah

Dr. Dre prodal svůj dům v Calabasas s domácím kinem a garáží pro osm automobilů

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Raper Dr. Dre, vlastním jménem Andre Young, který je šestinásobným držitelem ceny Grammy, prodal své sídlo v lukrativní části amerického Los Angeles. Dům ve středomořském stylu zaujme především milovníky venkovních posezení a krásných výhledů. Umělec nemovitost prodal v přepočtu za 131 milionů korun.

Foto: Profimedia.cz

Dr. Dre prodal svůj luxusní dům ve středomořském stylu.

Článek

Sídlo bylo postaveno v 90. letech minulého století a nachází se v oplocené čtvrti, která je pečlivě střežena. Vede k němu soukromá příjezdová cesta, přičemž opravdovou zajímavostí je velká garáž, do které se vejde až osm automobilů.

Dvoupodlažní dům se střechou v terakotové barvě leží na pozemku o velikosti 3200 m2 a obklopují ho palmy. Ideálním místem pro odpočinek je hned několik venkovních ohnišť, která nabízejí úchvatný pohled na hory kolem.

Kromě velkého bazénu s vířivkou je součástí pozemku i basketbalové hřiště, pergola s posezením a venkovní kuchyně s pecí na pizzu. Zahradě kromě tropických palem dominuje také krásná kamenná fontána.

Noblesní sídlo herečky Helen Mirrenové je opět k mání. Z prvního prodeje sešlo

Jak bydlí VIP

Interiér nemovitosti se nese ve znamení dřevěných podlah ze světlého dubu, v koupelně zase dominují koupelnové desky z kamene.

Při vstupu hlavními dveřmi zaujme především točité schodiště, vedle kterého se nachází prosvětlený obývací pokoj s krbem.

Foto: Profimedia.cz

Prosvětlený obývací pokoj nabízí výhledy do zahrady.

Rozlehlá kuchyně je zařízena v bílé barvě s prvotřídními spotřebiči z nerezové oceli včetně velkého sporáku, nechybí ani kuchyňský ostrůvek s barovými židličkami.

Zajímavostí je rovněž luxusní domácí kino, kosmetický koutek a dvě šatny. Stavbu zvenku obepíná balkon, který nabízí jedinečný výhled na bazén a zahradu. Obytný prostor o rozloze 871 m2 celkem zahrnuje šest ložnic a sedm koupelen.

Kromě nemovitosti v Calabasas, kterou raper prodal za šest milionů dolarů (131 milionů korun), také prodává svůj prázdninový dům, který se nachází na pláži Carbon Beach v Malibu. Jak uvádí server Architectural Digest, luxusní plážové sídlo nabízí k prodeji za 20 milionů dolarů (cca 438 milionů korun).

Bydlení u Wolverina: Jak vypadá dům, který nabízí k pronájmu Hugh Jackman

Jak bydlí VIP

Reklama

Výběr článků

Načítám