Hlavní obsah

Zmodernizovaný Mercedes třídy E se ukázal bez maskování, rovnou v nejsilnějším provedení

Automobilka Mercedes-Benz zatím ukázala modernizovanou třídu E jen s maskováním. Na Instagramu se však objevila fotka auta, které je dost pravděpodobně novým „éčkem” bez kamufláže. A navíc v ostré verzi AMG E 63.

Foto: Mercedes-Benz

Maskovaný prototyp modernizovaného Mercedesu třídy E (Ilustrační foto)

Článek

Je tomu jen pár dní, co Mercedes-Benz v Americe poodhalil připravovanou modernizaci třídy E.

Dnes máme před sebou něco, co vypadá jako ostrá verze tohoto auta, a to zcela bez maskování.

Fotografie se objevila na instagramovém účtu Sergeje Gervaše a později ji sdílelo několik dalších míst, která se zabývají špionážními fotkami aut.

Skutečnost, že se díváme na novou třídu E ve verzi AMG 63, samozřejmě není potvrzena, ale troufneme si to považovat za pravděpodobné.

Mercedes poodhalil facelift třídy E, v lecčem má překonat vlajkovou loď

AutoMoto

Tvar C-sloupku, horní linky víka kufru i nárazníku jsou totiž víc než podobné tomu, co jsme před pár dny viděli na maskovaných prototypech v USA. Zadní světla jsou poplatná současným trendům v designu Mercedesu a vzhled koncovek výfuku skoro křičí „AMG”.

Co bude pod kapotou modernizovaného AMG E 63, zatím není známo. Dost pravděpodobně to však bude čtyřlitrový osmiválec jako dosud. O temné budoucnosti označení 63 ve formě elektrifikovaného čtyřválce se hovoří u třídy C a také by to v rámci pouhého faceliftu byla příliš velká změna.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám