Hlavní obsah

Představitel Jamese Bonda upravil Aston Martin, v přihrádce najdete překvapení

Novinky, fra

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Neiman Marcus je americký obchod s designovým a velmi drahým zbožím, kde nakupuje opravdu jen ta nejbohatší vrstva lidí. Právě tady si může sedm z nich objednat dokonce i auto – Aston Martin DBS Superleggera upravený od filmového představitele slavného agenta Jamese Bonda - herce Daniela Craiga.

Foto: Neiman Marcus

Aston Martin DBS Superleggera upravený od herce Daniela Craiga

Článek

Nádherný vůz s vidlicovým dvanáctiválcem pod kapotou samozřejmě James Bond, tedy jeho představitel, neupravoval jako designér nebo nepřidával hračky typu výsuvné kulomety a podobně. Jen vybral barvu (temně modrou), obšití sedadel, obložení přístrojové desky a dveří a doladil drobnosti přesně tak, jak by se to líbilo jemu.

Foto: Neiman Marcus

Aston Martin DBS Superleggera upravený od herce Daniela Craiga

A auto vypadá opravdu skvěle. Jenže to není všechno. Kdo si ho koupí, dostane navíc i hodinky Seamaster Diver 300M Omega. V přihrádce u spolujezdce pak nebude ukryta zbraň Walter PPK podle agentova vzoru, ale VIP lístky na premiéru nového, dokonce už pětadvacátého dílu bondovek s názvem No Time to Die, která se koná v dubnu roku 2020.

Není tedy nic stylovějšího než přijet na premiéru nového Jamese Bonda autem od Jamese Bonda. Jen na to mít. Auto totiž stojí 700 007 dolarů, což je v přepočtu přes 16 milionů korun.

Foto: Profimedia.cz

Herec Daniel Craig při natáčení dalšího dílu filmové série o agentu Jamesi Bondovi

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám