Hlavní obsah

Horoskop | Býk: Obecná charakteristika druhého znamení zvěrokruhu

Novinky, lup

Lidé ve znamení Býka se narodili mezi 20. dubnem a 21. květnem. Potrpí si na luxus, rádi pečují o své blízké a jsou pracovití. Jaké jsou další vlastnosti charakteristické pro toto znamení horoskopu?

Foto: David Ryneš, Novinky

Býk je druhé astrologické znamení zvěrokruhu.

Článek

Charakteristika znamení Býk

Býci jsou trpěliví a mají smysl pro praktické a materiální záležitosti. Jsou dobrými zaměstnanci a práci jsou schopni hodně obětovat.

Pro rodinu by se rozkrájeli, s radostí se starají o potomky i o starší rodinné příslušníky bez pocitu, že by se obětovali.

Sportu se většinou moc nevěnují, nejraději mají procházky zakončené nějakým uměleckým vyžitím. K umění mají velmi blízko, Býci často bývají aktivními umělci. Rádi se obklopují hezkými věcmi a luxusem.

Láska a partnerství

Býci bývají smyslnými milenci, v posteli se s nimi nudit nebudete. V partnerství jsou majetničtí a nevěru vám neodpustí.

Živel

Země

Kameny zvěrokruhu

Smaragd, safír, diamant, růženín, granát

Vládnoucí planeta

Venuše

Celebrity ve znamení Býka

Ženy: Iva Janžurová, Jiřina Bohdalová, Dáda Patrasová, Agáta Hanychová, Penélope Cruz, Michelle Pfeiffer, Uma Thurman, Renée Zellweger, Kirsten Dunst, Jessica Alba, Adele, Marie Terezie, Alžběta II.

Muži: Karel Roden, Marek Vašut, Jack Nicholson, George Clooney, William Shakespeare, Salvador Dalí, Sigmund Freud, Petr Hapka, Jaroslav Hašek, Oldřich Kaiser, Karel IV.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám