Hlavní obsah

Proč ženy přitahují starší muži

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Říká se, že pokud se mladá dívka zamiluje do staršího muže, hledá v něm svého otce. Ve skutečnosti jí zřejmě jen imponuje to, co takového muže charakterizuje - tedy životní zkušenosti, nadhled, otevřená mysl a vyrovnanost.

Foto: Profimedia.cz

Ženy na starších mužích přitahuje jejich životní nadhled a zkušenosti.

Článek

Výzkumy ukazují, že muži dozrávají až ve svých třiačtyřiceti letech, tedy přesně o 11 let později než něžnější pohlaví. Není tedy divu, že pokud ženy hledají gentlemana, a tedy vyspělého muže, musí se poohlédnout po starším ročníku.

Podívejte se s námi na další jejich přednosti.

Sexuální zkušenosti

Muži okolo padesátky nepospíchají a víc než na sebe hledí na uspokojení ženy. Z průzkumu provedeného BJU International navíc vyplývá, že jsou ve svém sexuálním životě daleko spokojenější než muži o 10 až 20 let mladší.

Proč muži upřednostňují mladší partnerky

Vztahy a sex

Životní zkušenosti

Starší muži oplývají neskutečným charismatem i proto, že většina z nich už toho opravdu hodně zažila. Málokdy se tak s nimi budete nudit, ale i stresovat kvůli malichernostem.

Zkušenosti s dětmi

Předností starších mužů je i jejich zkušenost s dětmi z předchozích vztahů. Výhodou rovněž je, že většina těchto dětí je už větších, tudíž již nevyžadují jejich péči a pozornost, mohou se tak soustředit víc na sebe, ale i případně další děti, které si získají obvykle mnohem víc jejich pozornosti i času než ostatní.

Otcem ve vyšším věku aneb Co všechno partneři riskují

Děti

Čas pod kontrolou

Většina starších mužů má svůj čas plně pod kontrolou. Málokdy se stane, že něco slíbí a nesplní či že budou ženě lhát a nesmyslně se vymlouvat. Pokud už budou muset někdy zrušit společnou schůzku, pak to bude mít reálný důvod, a tedy žádné vytáčky. Málokdy navíc dostanou před ženou přednost kamarádi.

Finanční stabilita

Možná už jejich fyzička není to, co bývala, a už nemají tolik sil jako ve třiceti. V čem mají ale výhodu, je jejich postavení na pracovním trhu. Pokud mají dobrou práci, pak jsou ve svém oboru již více než 30 let a pravděpodobně za to budou dobře ohodnoceni. Nemusí brát miliony, stačí, když budou mít pravidelný příjem a budou vědět, jak s financemi naložit.

Když je ve vztahu žena starší o několik let než muž

Vztahy a sex

Nehledají matku, ale partnerku

Starší muži již dávno nepotřebují k životu své rodiče, a tak ani od svých nových partnerek nevyžadují takový servis jako od předchozích. Většinou hledají ženu, která je nezávislá, inteligentní, má smysl pro humor, je vášnivá a soucitná.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám