Hlavní obsah

Vyberte si stylové šortky podle typu vaší postavy

Novinky, Linda Humlová

Léto už nám pomalu začíná dýchat na záda a to znamená jediné, je čas odsunout džíny na dno skříně a ukázat nohy v šortkách. Jaký střih zvolit, aby lichotil co nejvíce vaší postavě? Vyberte si mezi trendy kousky ty pravé.

Foto: archiv firmy

Zleva: 499 Kč, 599 Kč, 799 Kč. Vše H&M

Článek

Lichotivé paper-bag

Jedny z nejslušivějších typů šortek jsou rozhodně ty ve stylu „paper-bag”, které dostaly název podle vysokého typu pasu, který má vzadu gumu a vepředu široké sklady s páskem. Díky volnějším typům nohavic sluší ženám všech velikostí.

Pásek navíc vykouzlí postavu přesýpacích hodin. Noste je ležérně s volnou bílou košilí nebo je doplňte o vypasovaný basic top a vyrazte na letní party.

Foto: archiv firem

Zleva nahoře Only (prodává Zoot), 849 Kč. Only (prodává Zoot), 849 Kč. Lost Ink (prodává Zalando), 910 Kč. H&M, 599 Kč. H&M, 599 Kč. H&M, 599 Kč

Džínové klasiky

Džínové šortky jsou stálicí našich šatníků a je jisté, že z módy stejně jako džíny ještě dlouho nevyjdou. Pokud máte ve své skříni model, který vám již nesedí, porozhlédněte se po novém kousku, který vám stoprocentně padne. Ideální jsou šortky do pasu, které schovají boky a zamezí jejich přetékání.

Nadčasová elegance pro ženy nad čtyřicet podle Angeliny Jolie

Styl

Štíhlé ženy mohou vsadit na odrbané extra krátké modely, které se hodí nejen na festivaly, ale společně s elegantním topem i do města. Ženy, které chtějí stehna spíše schovat, mohou vsadit na prodloužené či rozšířené nohavice.

Foto: archiv firem

Zleva nahoře H&M, 699 Kč. Esprit, 1199 Kč. Esprit, 1499 Kč. Noisy May (prodává Zoot), 599 Kč. Noisy May (prodává Zoot), 599 Kč. The Kooples (prodává Zalando), 3670 Kč

Foto: archiv firmy

Denimové šortky musí skvěle sedět na hýždích a nezařezávat se. Ilustrační foto Levi's

Vzory a barvy

Pokud si potrpíte na jednoduchý styl oblékání, ozvláštněte svůj šatník barevnými šortkami, které vyniknou zejména v kombinaci s obyčejnými jednobarevnými topy a halenkami. Barevný element na šortkách pak můžete zopakovat i na doplňcích.

Osvojte si pravidla oblékání v utility stylu

Styl
Foto: archiv firem

Zleva nahoře, Desigual, 2299 Kč. Desigual, 2299 Kč. H&M, 599 Kč. F&F, 299 Kč. H&M, 749 Kč. F&F, 299 Kč

Trendy prodloužené

Letos jsou trendy i prodloužené šortky v délce nad kolena. Nosí se jak džínové, tak ty bavlněné či lněné. Nejlépe vypadají v kombinaci s elegantním typem oblečení, jako je košile či sako. V takovém kompletu pak můžete směle vyrazit i do práce, kde panuje dress code.

Foto: archiv firem

Zleva nahoře: H&M, 799 Kč. H&M, 599 Kč. Dorothy Perkins (prodává Zoot), 649 Kč. Only (prodává Zoot), 699 Kč. River Island (prodává Zalando), 1130 Kč. Esprit, 1699 Kč

Foto: archiv firmy

H&M, 799 Kč

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Související články

Zaměřeno na muže: Plavkové trendy

Přestože to mají muži s vybíráním plavek o poznání snazší než ženy, i oni by měli sledovat současné módní trendy. Doba slipových plavek je už totiž nenávratně...

Výběr článků

Načítám