Hlavní obsah

Nadčasová elegance pro ženy nad čtyřicet podle Angeliny Jolie

Novinky, lin

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Pětačtyřicetiletá Angelina Jolie patří mezi nejznámější herečky světa. Kromě její bohaté filmografie stojí za vaši pozornost i její hvězdný styl, kterému vévodí elegance, nadčasovost a ženskost. Osvojte si pravidla jejího oblékání a buďte stejně jako ona dámou v každém věku.

Foto: Profimedia.cz

Herečka Angelina Jolie

Článek

Pokud se vám ve spojitosti s Angelinou Jolie vybaví její latexové oblečky a rockerský styl, pak věřte, že dnes je již všechno jinak. Herečka totiž platí za symbol elegance, šarmu i vytříbeného vkusu.

Jen málokdy sahá mimo svou oblíbenou paletu neutrálních barev a nepotrpí si na módní výstřelky ani krátkozraké trendy. Ostatně posuďte její styl sami.

Základním pravidlem, kterým se Angelina řídí, je to, že oblečení musí perfektně sedět, a to za každých okolností. Při veřejných vystoupeních obvykle sahá po vypasovaných kostýmcích či šatech. V soukromí pak raději volí volné šaty, které na její štíhlé postavě hezky vyniknou.

Základy aktuálního šatníku. Padnoucí košile, kalhoty i šaty

Styl
Foto: Profimedia.cz

Neutrální tóny jsou sázka na jistotu.

Často také sahá po takzvaných monochromních outfitech. V zásadě se jedná o oblečení tón v tónu. V jejím případě se nejčastěji jedná o béžovou, šedou, černou či bílou barvu.

Foto: Profimedia.cz

Monochromní komplet

Stejně jako většina žen i Angelina miluje velké oversized košile, které vypadají, jako by si je vypůjčila z pánského šatníku. Kombinuje je s cigaretovými kalhotami, klasickou kabelkou a lodičkami na nižším podpatku nebo s pantoflíčky.

Čemu věnovat pozornost při výběru slunečních brýlí

Styl
Foto: Profimedia.cz

Nadčasová kombinace bílé košile a tmavých cigaretových kalhot.

V létě nejčastěji sahá po volných bílých šatech v délce po kotníky. Ráda si přitom pohrává s texturou. Některé šaty proto zdobí krajka nebo plizování. K uvolněným modelům ráda obouvá sandálky či pantofle v přírodních tónech.

Nebojí se také siluetu šatů podtrhnout širokým páskem, ke kterému vždy sladí boty či kabelku. Svůj outfit vždy podtrhne velkými slunečními brýlemi. Ke klasickému modelu volí nejčastěji velké hranaté obruby, k bohémskému zase kulaté s tónovacími skly.

Foto: Profimedia.cz

V létě obléká ráda bílé šaty.

Foto: Profimedia.cz

Bílé šaty doplněné o klasický trenčkot

Klasická krejčovina v podání návrhářky Zuzany Kubíčkové

Styl
Foto: Profimedia.cz

Plizované šaty doplněné hnědým páskem

Může se vám hodit na Seznamu:

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám