Hlavní obsah

Ve Švédsku zastřelili zřejmě omylem další ženu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Stockholm
Aktualizováno

V noci na středu byla na ulici ve Stockholmu zastřelena 18letá dívka. Tragédie se stala na severozápadě metropole, nikdo nebyl zadržen, napsala agentura DPA. Deník Expressen napsal, že cílem střelce nebyla dívka, nýbrž muž s kriminální minulostí.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto.

Článek

Policie byla na místo činu přivolána kolem 01:30 SELČ, když svědci slyšeli střelbu. Policisté našli na místě zraněnou ženu, která byla převezena do nemocnice. Ráno policie oznámila, že žena svým zraněním podlehla.

Během dvou dnů je to už druhý případ, kdy se obětí střelby stal nevinný člověk.

V pondělí byla na ulici města Malmö na jihu Švédska zastřelena třicetiletá žena, která držela v náručí batole. Když ji střela zasáhla do hlavy, spadlo dítě na chodník a utrpělo lehčí zranění hlavy. Po pachateli i motivu vraždy se dosud pátrá.

Není jasné, proč byla žena zavražděna. Některá švédská média spekulují, že byla zastřelena kvůli tomu, že svědčila u soudu ve známém případu vraždy. Další spekulace hovoří o tom, že kulka měla být určena otci dítěte. Ten ve chvíli útoku stál vedle ženy a má za sebou kriminální minulost.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám