Hlavní obsah

Herečka Eva Čížkovská: Vánoce nejsou o tom, za kolik nakupujeme dárky

Novinky, Dominika Rachůnková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Obě děti už má sice dospělé, přesto tráví Vánoce vždy pohromadě. Herečka Eva Čížkovská si potrpí na tradiční české svátky.

Jak se těší na Vánoce Eva ČížkovskáVideo: Novinky

 
Článek

„Pro mě jsou Vánoce rodina. Doma, neláká mě nikam jezdit, žádné zahraniční dovolené. Já to mám ráda po staru,“ říká herečka.

Také jejich štědrovečerní tabule bývá typicky česká. Rodině dává na výběr hned z několika chodů, aby si každý mohl vybrat podle libosti. „Trvám na tom, že bude kapr, i když ho v rodině nikdo nemá rád. Máme bramborový salát, kapra, rybí polévku, kuřecí a vepřové řízky.“

Eva Čížkovská z vlastní zkušenosti říká, že nakupovat dárky s velkým předstihem se nevyplácí. „Stalo se třeba, že jsem koupila v únoru dceři a její kamarádce náramek k dalším Vánocům, a pak jsem ho další dva roky hledala,“ směje se. Tento rok koupila s manželem dětem něco velmi speciálního, což se zdráhala prozradit. Pod stromečkem už tedy budou jen drobnosti.

„Děláme si radost celoročně. Myslím si, že my jsme letos udělali radost dětem takovým velmi osobním dárkem, který nebudu ventilovat, takže to vidím tak, že letos budou dárky poskromnu.“

A co by si ona sama přála najít pod vánočním stromkem? „Chci se sejít s rodinou a mít rodinu zdravou. Vánoce nejsou o tom, za kolik dárky nakupujeme. O penězích to není,“ uzavírá.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám