Hlavní obsah

Gabriela Partyšová po Vánocích odletí za teplem, poslední dny v roce stráví v Dubaji

Novinky, Eliška Vinterová

Zatímco někdo si Vánoce v zahraničí neumí představit, spousta lidí právě na konci roku cestuje do zahraničí a za teplem. Pro tuto variantu se letos rozhodla i Gabriela Partyšová. Moderátorka oslaví Štědrý den doma, pak už ale zabalí kufry a odletí k moři.

Foto: Novinky

Gabriela Partyšová

Článek

Dovolená v zahraničí bude také jedním z dárků, které sobě a synovi nadělí. „Říká se, že dárky nosí Ježíšek, ale můj syn ve dvanácti už na Ježíška nevěří. Ví, že to mamka kupuje. Nejraději dávám dárky zážitkové, to znamená, že jsme si letos nadělili, že hned po Vánocích odlétáme do tepla a budeme i Silvestr trávit v Dubaji,“ svěřila se moderátorka, kterou jsme potkali na nákupech v pražském Slovanském domě.

„Samozřejmě hlavně děti dostanou i něco takového, na co si mohou sáhnout, my tomu říkáme hmota. Takže něco z té hmoty taky dostanou a Kristiánek pravděpodobně nějaké oblečení, protože to je prostě už puberťák,“ řekla Gabriela, která vánoční období miluje.

Leona Machálková přípravy na Vánoce nepodceňuje. Zdobí dům a dárky má s předstihem

Vánoce

„Já mám Vánoce strašně ráda a musím říct, že mě dojímají a snažím se tu atmosféru i doma udělat. Dívám se po krásných ozdobách, věnci a všem, co patří k Vánocům,“ řekla moderátorka Snídaně s Novou s tím, že to nebude poprvé, kdy bude na svátky v teple.

„Úplně poprvé to není, my jsme jednou byli i přímo na Vánoce a Štědrý den v Karibiku na lodi. To bylo taky krásné. Já jsem ale zastáncem toho, že děti by měly zůstat doma u stromečku a jít třeba sáňkovat, pokud je na čem. Ale tím, že mám v televizi volno občas v létě a pak kolem Vánoc, tak se snažím s Kristiánkem trávit čas. Říkám si, jak často se mnou ještě bude chtít jezdit na výlety? Tentokrát jsme tedy zvolili teplo místo sněhu,“ dodala Partyšová.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám