Hlavní obsah

Patricie Pagáčová: Už celých 30 let vypadají moje Vánoce pořád stejně

Novinky, Eliška Vinterová

K přípravě Vánoc patří nejenom pečení cukroví nebo zdobení domu. Spousta lidí si i důkladně uklízí svou domácnost. Herečka Patricie Pagáčová tohle ale příliš neprožívá, má raději klid a pohodu.

Foto: Profimedia.cz

Patricie Pagáčová

Článek

„Vánoce pro mne znamenají především relax a volno. Rozhodně nejsem zastáncem toho, že musí být umytá okna a všichni se musí úplně zbláznit. Myslím si, že by Vánoce měly být opravdu svátky klidu, míru a pohody a ne, aby se lidi stresovali, takže Vánoce pro mě znamenají především klid,“ svěřila se herečka.

Svátky tráví nejraději v kruhu rodiny. „Štědrý den trávím každý rok úplně stejně, takže s babičkou, dědou, mojí maminkou, s mým mužem a loni i letos přijde i ségra s manželem a jejich dětmi,“ svěřila se Patricie s tím, že jsou doma dost konzervativní.

„Dá se říct, že dodržuji vlastně zaběhnutý režim, už celých 30 let vypadají moje Vánoce pořád stejně a já jsem za to ráda, protože jsem docela konzerva,“ řekla herečka a prozradila, jak vypadá jejich štědrovečerní večeře.

„Štědrovečerní večeři máme klasickou, akorát tedy u nás nikdo nejí kapra, takže večeři máme klasickou v tom slova smyslu, že máme řízky a bramborový salát,“ dodala se smíchem.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám