Hlavní obsah
Linecké těsto: tajemství dokonalé křehkosti
Linecké těsto je velmi univerzální: kromě klasických koleček z něj připravíte spoustu dalších druhů cukroví, korpusy na plněné košíčky i základ pro rychlé řezy...
Recept na bramborový paprikáš
Pár poměrně levných surovin a taková lahůdka! Když se spojí v jednom hrnci cibule, rajčata a papriky, nemůže to dopadnout jinak.
Kokosové kuřecí kari s dušenou rýží
Spojte lahodné kari, jemnost kokosového mléka a šťavnaté kuřecí maso. Vyjde vám recept, který je inspirován indickou kuchyní, ale připraven tak, aby byl snadný...
Jak na zdravější cukroví? Stačí ubrat cukr a přidat živiny. Vyzkoušejte naše recepty
Dobré jídlo je požitek a k Vánocům patří stejně nezbytně jako vánoční stromek, zejména pak cukroví. To ale u mnohých z nás dnes působí i jako strašák, a tedy...
Recept na Betlémské hvězdičky podle Ivety Fabešové
Už před více než deseti lety prorazila Iveta Fabešová s ikonickým dezertem ve tvaru citronu. Od té doby se na její zákusky ve francouzském stylu stojí fronty....
Recepty na bezlepkové cukroví
Na slavnostním stole vypadají k nerozeznání od ostatních druhů cukroví. A o to jde – aby se lidé, kteří nesnesou lepek, necítili ochuzeni. Některé...
Zvěřina v hlavní roli: Od klasiky po gurmánské variace
Maso zvěře ulovené v divoké přírodě patří k tomu nejlepšímu, které si můžete dopřát – má plnou a bohatou chuť, minimum tuku a vysoký obsah živin. Právě teď...
Svatomartinská husa - recept a tradice spjaté s touto pochoutkou
Na sv. Martina nepřijíždí jen Martin na bílém koni, symbolizující příchod zimy a blížící se advent, ale také nastává období hodů a posvícení, k nimž od...
Staročeské podvodnice - jemné cukroví s neobvyklým kynutím
Staročeské cukroví podvodnice získalo svůj název podle způsobu kynutí těsta, ke kterému dochází pod vodou. Tento neobvyklý postup dodává těstu jedinečnou...
Šéfkuchaři radí, jak doma upéct tu nejlepší svatomartinskou husu. Solí a kmínem nešetřete
Když už investujete do svatomartinské husy, chcete, aby byl výsledek dokonalý – křehký, šťavnatý a s krásně zlatavou kůží. Zeptali jsme se šéfkuchařů, jak toho...
Postranní panel
Reklama
Reklama









