Hlavní obsah
Do posledního kousku. Dejte zbytkům druhou šanci
Zapojte svou kreativitu a proměňte zbylé přílohy či porci masa, která by sotva stačila pro jednoho, v nové a originální pokrmy.
Recept na tofu marinované v pomerančích
Pomeranče mají právě teď nejlepší chuť. Nejsou jen symbolem svěžesti a vitaminů, je to také skvělá surovina, která dodá pokrmům jedinečnou chuť. Vyzkoušejte...
Barvy na talíři: recepty na mangový salát, brokolicovou polévku, řepové rizoto a shakshuku
Jaro už je za dveřmi a je tak nejvyšší čas vyhnat z domu zimní šeď a do našich životů zakomponovat pestré barvy. Rozzářená jídla jsou nejen chutná, ale...
Recepty na pět večeří do 50 Kč
Uvařte si s námi chutná jídla na všední den i víkend, za jejichž přípravu nedáte více než 50 korun pro dva strávníky.
Recept na francouzskou cibulačku s toasty
Francouzská cibulačka je polévka skládající se v podstatě z cibule a vývaru. Hlavní klíč k pestré chuti je karamelizovaná cibulka a koření. Karamelizovaná...
Recept na bramborové placičky se sýrem a slaninou
Sýr je velice oblíbenou surovinou, která dokáže proměnit i ten nejjednodušší pokrm v gurmánský zážitek. Vyzkoušejte bramborovo-sýrové placičky se slaninou.
Recept na bramborovou tortillu se sýrem
Bramborová tortilla je španělský pokrm z brambor opečených na oleji, cibule a vajíček. Pokrm je jednoduchý, přesto chutná výtečně. Tortilla je skvělá jako sytá...
Recept na citrusovou polévku s mrkví a zázvorem
Vyzkoušejte citrusovou polévku s neobvyklým spojením chutí. Základ polévky tvoří mrkev, pomeranč a zázvor. Nebojte se přidat i špetku skořice, která ostatní...
Recept na citronový cheesecake
Svěží citronový cheesecake nadchne milovníky jednoduchých, ale přesto chuťově pestrých dezertů. Příprava je snadná a potřebujete pouze několik surovin.
Tipy na romantickou večeři ve dvou
Co může být romantičtějšího než společně strávený večer u stolu, který je plný dobrého jídla připraveného s láskou? Máme pro vás inspirativní valentýnské...
Postranní panel
Reklama
Reklama