Hlavní obsah

Uchopil příležitost za pačesy a v karanténě čepuje pivo před domy zákazníků

Novinky, nčs

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Vychutnat si čepované pivo do půllitru bylo v posledních měsících obtížnější než kdy jindy. V Anglii na zavření barů a hospod dokázal rychle zareagovat Peter Brown, ředitel firmy, která začala provozovat „pivovar na kolech” a vozit pivo až ke dveřím zákazníků.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Britský pivovar rozváží čepované pivo až ke dveřímVideo: Reuters

 
Článek

S nápadem přišel mimo jiné provozovatel pivního baru během karantény, kdy byl nucen svůj podnik zavřít. Rozhodl se, že do malé dodávky zabuduje výčep, který ústí z boku auta, a začne po Londýně rozvážet pivo před domy zákazníků.

„Nevleze se nám do dodávky sice tolik piva, kolik jsme před karanténou prodali třeba v pátek nebo sobotu večer, ale děláme to čistě pro potěšení zákazníků. Ten jejich pohled, když načepujeme pivo až u nich, je prostě k nezaplacení,” říká Brown.

Tři pinty a domů. Britům otevření hospod příliš nezhořkne, hostinským ano

Koronavirus

O služby společnosti Forest Road Brewing Co. se strhl mezi lidmi velký zájem. „Tenhle chlap, to je prostě superhrdina. Ne všichni superhrdinové nosí pláště, ale tenhle by měl. Skvělé pivo, rychlé doručení, prostě super,” chválí si služby pojízdného pivovaru zákazník Nick Bateson.

Zachraň pivo po americku: z „větráků” vyrábí koronavirovou whisky

Amerika

V současné době má Brown s výčepní dodávkou naplánované „zakázky” až do konce května, začal proto prý uvažovat i o zavedení druhého auta. Dalo by se tak říct, že zatímco drtivá většina provozovatelů restaurací a barů nyní bojuje s finančními ztrátami, Brown projíždí karanténou jako nůž máslem.

Může se vám hodit na Firmy.cz:

Reklama

Výběr článků

Načítám