Hlavní obsah

Kubařová, Orozovič a Emma Smetana v komedii o rozpadu a záchraně jednoho vztahu

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Režisér Jaroslav Fuit natáčí romantickou komedii Jedině Tereza, která vypráví o lásce dvou mladých lidí v současné Praze. Údajná nevěra jejich vztah zničí, ale hlavní hrdina si položí otázku, jestli se tomu dá zabránit.

Foto: Luminar Film

Veronika Khek Kubařová

Článek

Tomáš (Igor Orozovič) s Terezou (Veronika Khek Kubařová) se znali už od střední, vypadali jako dokonalý pár. Po vysoké spolu zůstali v Praze, meteorolog Tomáš získal práci televizního moderátora počasí a Tereza se (zatím neúspěšně) snaží rozjet prodej a výrobu ručně šitých bot. Na Štědrý den ho ale přistihne v docela choulostivé situaci s moderátorkou (Emma Smetana).

Foto: Luminar Film

Matouš Ruml a Igor Orozovič

Foto: Luminar Film

Lenka Vlasáková

Foto: Luminar Film

Veronika Khek Kubařová

Jak už to v romantických komediích bývá, Tomáš nedostane šanci situaci vysvětlit a doma najde prázdný byt a výzvu, aby se sbalil a odstěhoval. On to ale nechce vzdát. Kamarád (Matouš Ruml) mu poradí, aby okopíroval scény ze slavných romantických filmů. Tomáš záhy pozná, že to, co stoprocentně funguje na filmové hrdinky, nemusí nutně fungovat i v šedivé realitě.

V rolích těžce zkoušeného páru se představí Igor Orozovič a Veronika Khek Kubařová, dále hrají David Matásek, Lenka Vlasáková, Matouš Ruml, Emma Smetana, Václav Kopta, Jiří Vyorálek a Iva Janžurová.

Natáčení filmu skončí 9. ledna 2021. Premiéra by měla být na podzim 2021.

Reklama

Výběr článků

Načítám