Hlavní obsah

Kubařová, Kostková či Polívka v nové sérii Hvězdy nad hlavou

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Další seriál, který chce vedle 1. mise na podzim uvést TV Prima, se jmenuje Hvězdy nad hlavou. Hlavní role dostaly Veronika Khek Kubařová a Tereza Kostková.

Foto: Petr Horník, Právo

Veronika Khek Kubařová

Článek

Seriál 1. mise je z vojenského prostředí a televize už předem slibuje „krásná mladá těla”. Hvězdy nad hlavou mají být podle Primy sérií „z venkovského prostředí, vyprávěnou s nadhledem a laskavým humorem.”

Hrdinkou romanticko-komediálního seriálu je veterinářka Lucie Boučková v podání Terezy Kostkové. Lucie na malebné vesnici zachraňuje zvířata i lidské osudy. Jednoho dne se musí správně rozhodnout mezi dvěma muži, aby „našla pravou lásku a zajistila šťastnou budoucnost pro sebe a svého syna Filipa.”

Kubařová hraje učitelku Pavlínu, která stojí po boku hlavní hrdince Lucii. Učení je jí prý blízké.

Foto: Petr Horník, Právo

Tereza Kostková si v novém seriálu zahraje veterinářku Lucii, dobrou duši celé vesnice.

„Jsem paní učitelka deváťáků. Takže masa puberťáků přede mnou, když jsem stála u té tabule, měla vzbuzovat respekt, nebylo to vůbec jednoduchý.“ Přesto Kubařová přiznává, že kdyby nevyšlo herectví, asi by učila, stejně jako její maminka. „Kdybych nebyla přijatá na konzervatoř, tak jsem měla variantu, že bych šla na pedagogickou fakultu. Měla bych zaměření na dramatickou výchovu, byla to taková alternativa mého povolání.“

Český seriál 1. mise slibuje vojenské prostředí a „krásná mladá těla“

Film

„Jsme v pravidelném kontaktu. Ona je tak inspirativní. Jako žena zvládá spoustu věcí, je neustále pozitivní, dokáže přijímat kritiku, dokáže reagovat na změny v natáčecím plánu. Ona tam opravdu byla pořád, protože má hlavní roli a stále byla veselá,“ říká o kolegyni Kostkové.

V seriálu si zahrají také Bolek Polívka, Roman Zach, Roman Vojtek, Petr Nárožný, Pavel Zedníček, Oldřich Vlach, Kateřina Marie Fialová, Veronika Žilková, Václav Kopta, Jitka Smutná, Miroslav Táborský, Martin Pechlát, Jaromír Dulava, Eva Leinweberová a Pavlína Mourková.

Reklama

Výběr článků

Načítám