Hlavní obsah

Krajčo, Polívková a Langmajer dotočili romantickou komedii

Novinky, Stanislav Dvořák

Slovenská režisérka Marta Ferencová právě dokončila v Jizerských horách svou romantickou komedii Přání Ježíškovi, kde si zahráli Richard Krajčo, Jiří Langmajer, Anna Polívková, Eva Holubová, Jaroslav Dušek, Elizaveta Maximová nebo Hana Vagnerová.

Trailer k filmu Přání JežíškoviVideo: Bioscop

 
Článek

„Je tam velká paleta emocí, typů postav, vztahů. Baví mě, že každou chvíli děj přeskakuje z jednoho příběhu do druhého a že to nenudí a diváka to táhne stále dopředu,“ tvrdí režisérka Ferencová, která se zatím u českých diváků zapsala dost špatně hodnocenými tituly jako Řachanda a Všechno nebo nic.

Foto: Bioscop

Jiří Langmajer a Anna Polívková.

Foto: Bioscop

Richard Krajčo

Foto: Bioscop

Arnošt Goldflam

Producent Adam Dvořák měl problémy hlavně s počasím. „Sehnat dostatek sněhu, když sníh není, to byl opravdu velký úkol. Proto jsme se přesunuli na finále natáčení do Jizerských hor. Sníh jsme dosypávali v Praze a Brně a všude, kde to šlo. Pak samozřejmě covid, všichni chodili s rouškami, všichni jsou opatrní, všechno se špatně shání… Kdybych sestavoval black list toho, co se může podělat, tak by tam byla spousta věcí, co se nám stalo, ale nakonec to dobře dopadlo.“

Ve vedlejších rolích se objeví i Jaroslav Dušek, Petr Vaněk, Matěj Hádek, Táňa Pauhofová, Veronika Khek Kubařová, Arnošt Goldflam a Jiří Burian (Kapitán Demo).

Do kin vstoupí Přání Ježíškovi 25. listopadu 2021.

Reklama

Výběr článků

Načítám