Hlavní obsah

Jedině Tereza. Orozovič se snaží získat Kubařovou hollywoodskými gesty

V traileru romantické komedie Jedině Tereza se hlavní hrdina (Igor Orozovič) usilovně snaží získat zpět Veroniku Khek Kubařovou.

Trailer Jedině Tereza

 
Článek

Tomáš je televizní moderátor počasí a s Terezou tvořili dokonalý pár, až se to jednou zadrhlo. Je možné získat ženu zpět pomocí gest z romantických filmů?

Na Štědrý den Tereza přistihla polosvlečeného Tomáše s populární moderátorkou. Prekérní chvilku by sice Tomáš mohl celkem racionálně vysvětlit, kdyby k tomu ale dostal příležitost. Usmiřovačku překazí neplánovaný nocleh na policejní stanici, a když se konečně dostane domů, narazí na prázdný byt a výzvu, aby se sbalil a odstěhoval. Tomáš se nechce vzdát bez boje.

Foto: Cinemart

Veronika Khek Kubařová

Kamarád Karel má jednoduché řešení – proč se neinspirovat scénami ze slavných romantických filmů? Jenže Tomáš záhy pozná, že to, co stoprocentně funguje na filmové hrdinky, nemusí nutně fungovat i v šedivé realitě, zvlášť když provedení pokulhává, nebo když se do cesty připlete charismatický fotograf, který se o Terezu zajímá.

Foto: Luminar Film

Matouš Ruml a Igor Orozovič

Vedle hlavní dvojice si v komedii zahráli také Matouš Ruml, David Matásek, Lenka Vlasáková, Iva Janžurová, Emma Smetana nebo Anna Schmidtmajerová.

„Myslím si, že natočit dobrou komedii je stejně těžké, ne-li těžší, než natočit vážný film. Byla to pro mě výzva, protože ve svých autorských věcech se pohybuji spíše ve vážné rovině. Moje maminka mi vždycky říkala, proč nenatočím něco veselého pro normální lidi. Mami, tak tady je komedie pro tebe, doufám, že se zasměješ,” dodal režisér Jaroslav Fuit.

Premiéra bude 9. září.

Reklama

Výběr článků

Načítám