Hlavní obsah

Skywalker natočili k písni Penitent vizuálně vyladěný klip

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nový singl české kapely Skywalker je předzvěstí jejího podzimního EP Best of Me. K písni Penitent vychází i videoklip, který režíroval Tomáš Tejkl. Kapela vystoupí 18. června na letošním ročníku Rock For People.

Kapela Skywalker v klipu k písni PenitentVideo: Championship Music

 
Článek

„Song je o tom, jak se řada z nás pod vlivem toxické soutěživosti dere nahoru za svým snem. A to klidně přes mrtvoly, totálně bezohledně vůči celku, komunitě. Říkám, že jsem z toho frustrovaný. Pokud se někdo bude chtít dostat výš přese mě a tím mě zničit, tak ať si to užije, protože ze mě nikdy to nejlepší nedostane. S tím souvisí i název EP Best of Me. Hledám vlastně kajícnost ve svědomí a lidskosti,“ vysvětluje k textu frontman Jay Skywalker.

Vizuální ztvárnění klipu je co do konceptu jednoduché. Jde o kombinaci bílé a červené. „Chtěli jsme evokovat to, co milujeme už od dospívání. Cool estetiku punkrockových a numetalových klipů. Metafora zabalení a rozbalení kulis klipu koresponduje s textem, ve kterém se otevírá a rozbaluje to, co je ve mně. Červená je pro nás symbolika krve života,“ dodává k uměleckému konceptu Jay Skywalker.

Klip realizoval Tom Tejkl, který spolupracuje s kapelami Hopes nebo Glad for Today. Zapojil se i kapelní fotograf a grafik Danny Nguyen.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám