Hlavní obsah

Klavírista Jan Vesely podpořil vydání debutového alba Mood klipem s raperkou SharkaSs

Právo, jaš, kul

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Klavírista Jan Vesely dnes vydává debutové album Mood. Úspěch zaznamenal v minulosti se singlem s Celeste Buckingham k filmu Láska na vlásku. Nyní uvádí videoklip k písni Prolog, v němž ho rapem doprovází SharkaSs. Klip má na Novinkách.cz premiéru.

Videoklip k písni Prolog Jana Veselého a SharkaSsVideo: archiv umělce

 
Článek

Videoklip natáčel kameraman Jakub Blín, který se podílel například na klipu Emmy Smetany No Fire. V klipu hraje i gymnastka Aneta Holasová, která bude Českou republiku reprezentovat na olympiádě v Tokiu v roce 2021. Text písně je o jedinečnosti člověka, o tom, že každý z nás je originální.

Autorské album Mood se výrazně liší od předchozí Veselého tvorby. Upustil od dubstepu, kterému se věnoval, celá deska je ve více popovém duchu. Klavírní tóny na ní doplňuje zpěv Anny Julie Slováčkové, účastnice soutěže The Voice Česko Slovensko Valentiny Vlkové, rapperky SharkaSs a hraní violoncellistky Terezie Kovalové. S blogerkou Lady Zikou natočil singl Tak Mi Daj Follow.

Violoncellistka Terezie Vodička Kovalová: Být sexy při hraní nemám na seznamu

Styl

„První album je pro mě velký krok do hudebního světa, už to nejsou jen jednotlivé písničky. Je to pro mě i hledání sebe samotného, promítá se v něm i můj osobní vývoj za celé tři roky, které jsem jeho tvorbou strávil. Na albu jsou popové songy, rap i klasika. Mám rád vše a nemyslím si, že v této době je nutné zaměřovat se jen jedním směrem,” vysvětluje Vesely, který rád boří předsudky o pianistech ve fraku.

Album obsahuje jedenáct písní a je rozděleno na dvě části. Jednu tvoří písně se zpěvem, druhou čistě instrumentální skladby. Texty písní vznikaly ve spolupráci s raperkou SharkaSs. S hudbou pomáhal Sebastian Hádl.

Reklama

Související témata:
Prolog

Výběr článků

Načítám