Hlavní obsah

Horší už to nebude, slibuje klip skupiny Pilot do roku 2021

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Skupina Pilot to vidí optimisticky. S odcházejícím rokem 2020 nabízí svižný pop v podobě singlu s videoklipem Horší už to nebude.

Pilot - Horší už to nebudeVideo: archiv kapely

 
Článek

Členové skupiny Pilot v ochranných oblecích a kostýmu netopýra ohlašují v klipu na různých místech hlavního města konec covidového roku 2020 a příchod nového.

„Horší už to nebude je silvestrovský song o konci toho nejšílenějšího roku, který většina z nás zažila. Původně jsme chtěli v textu vzpomínat na všechno špatný, co se dělo, celý rok vyhejtovat, pak nás ale napadlo celý to otočit a dívat se na to z pozitivní stránky, že to nejhorší už máme za sebou – dno jsme si prohlídli ze všech stran, můžeme zpátky vzhůru,“ řekl frontman Daniel Hrdlička.

O mix a mastering zvuku se postaral Adam Vychodil (Lenny, Deaf Heart atd.). Kamery a režie videoklipu se ujal Radovan Táborský.

Foto: Kate Guič

Kapela Pilot.

„Ve videoklipu jsme se pasovali do takové Hare Krišna role. Ráno jsme se převlíkli do kostýmu netopýra a covid oblečků a pověsili jsme obrovskou sedmimetrovou plachtu s nápisem Horší už to nebude na Letnou na Stalina, čímž celý klip začíná… Plachta navíc zůstala na Letný úplně celý den, šířily se nějaký fotky na letenských facebookových skupinách, kde lidi řešili, co to má znamenat,“ dodal frontman.

Debutové album chystají s kapelou na příští rok.

Reklama

Výběr článků

Načítám