Hlavní obsah

Eddie Van Halen se před smrtí usmířil se Sammym Hagarem

Právo, jaš

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Bývalý zpěvák americké skupiny Van Halen, Sammy Hagar, řekl, že před smrtí Eddieho Van Halena, kytaristy stejné kapely, zakopali válečnou sekeru. Oba to ale před médii tajili, aby zabránili spekulacím, že se skupina vrátí. Eddie Van Halen zemřel 6. října ve věku 65 let po dlouhém boji s rakovinou.

Foto: ČTK

Sammy Hagar (vlevo) a Eddie Van Halem strávili v kapele Van Halen řadu společných let.

Článek

Hagar, jenž byl členem kapely v letech 1985 až 1996 a 2003 až 2005, o smíření hovořil v programu Howarda Sterna.

„S Eddiem jsme si vyměňovali textové zprávy a od začátku letošního roku to byla skutečná oslava lásky. Dohodli jsme se, že o tom nikomu nebudeme říkat, protože by to podporovalo zvěsti o naší reaktivaci. Všichni jsme přitom věděli, že to neuděláme. Kromě toho Eddie nechtěl, aby kdokoli věděl o jeho špatném zdraví,“ uvedl Hagar.

„Před měsícem mi přestal psát a já si uvědomil, že to není dobré. Snažil jsem se s ním kontaktovat týden před jeho smrtí, ale bylo už pozdě. Všechno se to stalo příliš rychle,“ dodal.

Eddiemu Van Halenovi byla před lety diagnostikována rakovina jazyka. Část orgánu byla po diagnóze odstraněna. Podle portálu TMZ se kytarista posledních pět let pohyboval mezi USA a Německem, kam jezdil na radiační terapii.

V roce 2019 ale rakovina zasáhla i jeho hrdlo. Hospitalizován byl v listopadu loňského roku.

Reklama

Výběr článků

Načítám