Hlavní obsah

Zloděj sebral z kanceláře v Brně desítky tisíc, při šmejdění se mu rozkutálely mince

– Brno
Novinky, kub

Brněnská policie pátrá po muži, kterého zaznamenala bezpečnostní kamera, když se násilím dostal do kanceláře jedné z prodejen potravin. Neznámo kam zmizel s bezmála 80 000 korunami v hotovosti. Na místě po sobě nechal kromě rozbitých dveří a dalšího nepořádku také mince, které se mu rozsypaly, když je chtěl sebrat.

Krádež v kanceláři obchodu s potravinami v BrněVideo: Policie ČR

 
Článek

Ke krádeži došlo již na konci minulého roku, policie ale zatím muže nedopadla, a tak se nyní obrátila na veřejnost s prosbou o pomoc při pátrání.

„Neznámý zloděj vnikl do prázdné prodejny potravin v Žabovřeskách násilím, vykopnutím vstupních dveří, čímž způsobil škodu za 15 tisíc korun. Uvnitř se pak vůbec nezdržoval a rovnou si to namířil do kanceláře, kterou následně celou prohledal,” informoval v pátek o případu mluvčí policie Petr Vala.

Dejte mi podmínku, vězení mě nenapraví, žádal soud zloděj

Krimi

Muž posbíral hotovost za 76 tisíc korun, musel ale nechat na místě ležet hromadu mincí, které se mu vysypaly.

„Přestože nám tento nenechavec stále uniká, policisté tajně doufají, že jej přece jen někdo na pořízeném kamerovém záznamu pozná. Hledaný je ve věku kolem 20 až 25 let, vysoký kolem 170 cm a má hubenou postavu. Oblečený byl do světlemodrých riflí, tzv. mrkváčů, a černé bundy do pasu s kapucí,” popsal mluvčí podezřelého.

Útočník v Brně surově napadl muže o berlích

Krimi

Muž měl na nohou bílé sportovní kotníčkové boty a na rukou gumové rukavice. „Jestliže muže na kamerovém záznamu poznáváte, volejte 158,” dodal Vala.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám